Okan ve arkadaşları anılacak

Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yaparken 24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı silahlı saldırıda 5 koruma polisiyle birlikte şehit olan Ali Gaffar Okan, ölümünün 17'nci yıl dönümünde, ünlü futbolcu ve sanatçıların katılacağı bazı etkinliklerle anılacak.

Haberler 23.01.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda terör saldrs sonucu ehit düen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 koruma polisi, düzenlenecek programlarla anlacak. Anma programna, eski futbolcular Nihat Kahveci, Tuncay anl, Bülent Akn ve Mehmet Gönülaçar ile arkc Berdan Mardini katlacak.

Diyarbakrda 24 Ocak 2001 günü saat 17.40 sralarnda koruma polisleri Mehmet Kamal, Selahattin Baysoy, Mehmet Sepetçi, Atilla Durmu ve Sabri Kün ile birlikte urad suikast sonucu ehit olan Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, 17nci yl döndümlerinde düzenlenecek tören ve etkinliklerle yeniden anlacak.

EHT OKKAN ANILACAK

Aralarnda Fenerbahçenin unutulmaz futbolcularndan Tuncay anl, Beiktal ünlü futbolcu Nihat Kahveci, Galatasarayl Mehmet Gönülaçar ve Bülent Akn gibi futbolcu ve Berdan Mardini gibi sanaçlarn aralarnda bulunaca ünlüler, 24 Ocak tarihinde Diyarbakra gelecek. Anma törenine katlacak ünlü sanatç ve futbolcular, daha sonra Gaffar Okan ansna düzenlenecek bir futbol maç yapacak. Futbolcu ve sanatçlar, hazrladklar bir video ile ehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okan için düzenlenecek anma törenine katlacaklarn duyurdu.

Ana Sayfaya Git