Okkan dönemi, dizi oluyor

Diyarbakır’da, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın görev yaptığı dönemi konu alan dizi çekilecek. Çekimlerine nisanda başlanacak 'Kançepek' adlı dizinin yapımcısı Mazlum Yiğit, şehit emniyet müdürünün ailesinin isteği üzerine ismini kullanmayacaklarını belirtti. Yiğit, "Biz de bazı konulara değinip, rahmetliyi o şekilde anacağız. Diyarbakır'a yaptığı güzellikleri, Diyarbakır halkı üzerinde bıraktığı izleri yansıtmaya çalışacağız" dedi.

Haberler 15.02.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, 2001 ylnda urad silahl saldr sonucu 5 silah arkadayla birlikte ehit olan l Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkann görev yapt dönemi konu alan dizi çekilecek. Milli kaleci Mazlum Yiitin yapmcln ve yönetmenliini üstlenecei, slogannn da 3310dan tüm birimlere olduu Kançepek dizisi, dijital platformlarda yaynlanacak. Dizide skender Baclar, zzet çivril, Bahadr Tokmak, Ayhan Ta, Rojda Esen ile sosyal medya fenomenleri Bülent Mert ve çorumlu Amir gibi isimler yer alacak.

EN GÜZEL EHRDE çEKYORUZ

Dizi çekimlerine nisan aynda balayacaklarn ve 1 ay içinde ilk bölümleri tamamlayp yaync platforma vereceklerini söyleyen Mazlum Yiit, ilk sezonun 13 bölümden oluacan belirtti. Yiit, Dizinin içerii Gaffar Okkan olayna benziyor. Tamamen Gaffar Okkan deil çünkü ailesi isim olayna girmemizi istemediler. Biz de baz konulara deinip rahmetliyi o ekilde anacaz ve Diyarbakra yapt güzellikleri, Diyarbakr halk üzerinde brakt izleri yanstmaya çalacaz. çok salam bir kadromuz var. 3 Nisanda çekimlere balyoruz. Birinci sezon 13 bölüm olacak. 1 ay içinde ilk bölümleri tamamlayp dijital platformlara vereceiz. 2021 yl içinde yaynlanacak, anlamalar var ama u an net bir yayn tarihi veremem. Türkiyenin bir internet dizisine göre açk ara en iyi kadrosunu kurduk. En güzel ehirde çekiyoruz ve iin en önemli ksm sadece ünlü oyuncular deil Diyarbakrdan çkaracamz oyuncular da iin içine dahil edip neler yapabileceklerini herkese göstereceiz diye konutu.

OKKANIN YAPTII GÜZELLKLER DZYE YANSITILACAK

Birçok dizi ile filmde rol alan ve Kurtlar Vadisi dizisinde Faruk bey karakteriyle hafzalara kaznan oyuncu zzet çivril, dizide çok güzel mesajlar verileceini belirtip, unlar söyledi:

Gaffar Okkann ailesi müsaade etmedii için belki ismini kullanamayacaz ama onun yapm olduu güzellikleri dolayl olarak anlatacak bir dizi ile anacaz onu. çok houma gitti ve duygulandm. Bu yapmda yer almak beni mutlu etti. Neden hep stanbul, Ankara; neden Diyarbakr deil? Burada da güzel eylerin yaplmas lazm. Potansiyel çok iyi ve Diyarbakrn tarihi dokusu hiçbir yerde yok. Beni gezdirdiklerinde tüylerim diken diken oldu. çok güzel bir dokusu var, Diyarbakrn her yeri doal plato. Güzel eyler olacak, en azndan güzel bir mesaj vereceiz. Örnein; gençleri uyuturucu bataklndan kurtaracak temalar var içinde. Bu çok güzel bir ey ve beni de etkiledi. Biz sanatçyz, bir eyler yapmamz lazm sanatla ilgili sanatsz yaayamyoruz. Dizinin kadrosu da çok iyi ve o yüzden iyi bir ey çkacak, diye düünüyorum ve iyi mesaj vereceiz; Diyarbakra ve yöreye.

Dizinin kadn barol oyuncusu Rojda Esen de konusunun kendisini çok etkilediini vurgulayarak, Özellikle böyle deerli insanlarla çalmak benim için daha çok güzel. çok güzel bir proje çkacana eminim. Enerjisi çok yüksek bir ekip var. Bu ekibe ve enerjisine güvenerek girdim, yolumuz açk olsun dedi

Ana Sayfaya Git