Okullar renklendi

Yenişepir Belediyesi'nin başalttığı "Değerler Eğitim Projesi", ilçedeki eğitim ve öğretimde önemli kazanımlar sağlarken, okullar ise renklendi.

Haberler 01.06.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartaln bakanlnda hayata geçirilen Deerler Eitimi Projesi eitim sürecine katk salayarak okullar renklendirdi.

15 ubat itibariyle hayata geçirilen Yeniehir Deerler Eitimi Projesinde etkinliine 71.000 örenci katld. Dereceye giren 674 örenciye çeitli ödüller verildi. Büyükehir Öretmenevinde yaplan ödül törenine Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Serdar Kartal, lçe Milli Eitim Müdürü, örenciler, öretmenler ve veliler katld. Dereceye giren örencilerin ödüllerini Bakanvekili Kartal verdi.

DEERLER MNBÜSÜ

Proje kapsamnda Deerler Minibüsü okullar tek tek ziyaret etti. Bakanvekili Kartaln Diyarbakrl Gençler için yazd Gençlik Mar ile okullarda okutulacak, eitim ve öretime renk katt.

SEMNERLER DÜZENLEND

Eitimci Uzman Stk Aslanhan ve Eitimci-Yazar Dr. Halit Erturul gibi eitim uzmanlar tarafndan proje kapsamnda velilere ve örencilere yönelik seminerler verildi.

40 HADS BOYAMA KTABI

Pegamber Efendimiz hazreti Muhammedin (S.A.V) binlerce hadislerinden çocuklarn ya seviyelerine uygun olarak seçilen krk hadisi erif-iyle örencilerin ahlak ve görgü kurallarn örenmeleri için 40 Hadis Boyama Kitab ücretsiz datld.

71 BN ÖRENCYE

Bu arada okullara yönelik, 71.000 örenciye kitap okuma alkanl kazandrlmas için de 150 bin kitap hediye edildi. Buarada, ilçe merkezinde örenciler tiyatro, sinema ile buluturuldu.

Ana Sayfaya Git