Ölümden döndüler!

Otomobilde bırakılan engelli çocuğu özel güvenlik kurtardı

Haberler 10.07.2018 - 12:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAda, anne- babas tarafndan hastanenin açk otoparknda otomobilde braklan zihinsel engelli Ali Burak . (12), bir süre sonra fenalat. Özel güvenlik görevlisinin fark ettii çocuk, kilitli kapnn güçlükle açld araçtan yar baygn çkarlarak, acil servise götürüldü.

Olay, öle saatlerinde, Harran Üniversitesi Aratrma ve Uygulama Hastanesinin otoparknda meydana geldi. smi örenilemeyen sürücü, 63 K 1779 plakal otomobiliyle hastanenin otoparkna geldi. Sürücü, park ettii otomobilden hastaneye girmek için eiyle birlikte inerken, zihinsel engelli olu Ali Burak . ise meteoroloji verilerine göre ölen saatlerinde 40 dereceyi bulan scaklk altnda araçta kald.

ENGELL çOCUK KURTARILDI

Ali Burak ., kaplar kilitli ve camlar kapal olduu için bir süre sonra otomobilde havasz kald. Ter içinde kalan ve fenalaan çocuu, güvenlik görevlileri fark etti. Polise haber verilirken, hastane içinde anons yaptrlmasna ramen sürücü otomobile gelmedi.

Bu srada polislerin yönlendirdii özel güvenlik görevlisi, kapy güçlükle açmay baard. Otomobilden yar baygn çkarlan Ali Burak ., hastanenin acil servisine götürülerek, bir süre gözlem altnda tutuldu.

Olay sonras otomobilin bana gelen sürücü, güvenlik görevlilerinden durumu örenerek, gittii acil servisten olu Ali Burak .yi alp, hastaneden ayrld.

Ana Sayfaya Git