Önce öptü sonra öldürdü

ADANA'da, emekli polis Talip Çelik (55), bir kafateryada otururken yanına gittiği kayınbiraderi İsmet Avcı'yı (50) önce elini sıkıp yanaklarından öptü, sonra aralarında çıkan tartışmada tabancasıyla vurarak öldürdü. Olay sırasında kafeteryada bulunanların çocuklarını da alıp panik halinde kaçması, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haberler 30.07.2018 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, merkez Seyhan ilçesindeki Turgut Özal Bulvar Güzelyal Mahallesindeki bir kafeteryada meydana geldi. Emekli polis Talip çelik, bir süre önce borç verdii kaynbiraderi smet Avcy arayp, parasn istedi. ddiaya göre olumsuz yant alan Talip çelik, smet Avcnn bir kafeteryada olduunu örenip, bu kez yüz yüze konumak için yanna gitti.

KAFETERYADA PANK YAANDI

Masada oturup dondurma yiyen Avcnn yanna gelen çelik, kaynbiraderinin elini skp yanaklarndan öptü. kili arasnda geçen ksa konumann ardndan tartma çkt. Bu srada tabancasn çkaran çelik, Avcya ate etti, ardndan da hiçbir ey olmam gibi olay yerinden yürüyerek ayrld. Bu srada kafeteryadaki dier müteriler, masalarndan panikle kalkarak saa sola kaçt. Dondurma yiyen baz aileler de çocuklarn kucaklayp, kafeteryay hzla terk etti. Tüm bu yaananlar güvenlik kameras kaydna yansd.

Bir süre yerde oturan yaral Avc ise kaldrld özel hastanede yaamn yitirdi. Talip çelik ise ksa sürede polis tarafndan yakalanarak gözaltna alnd. Olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git