Orman işçisine saldırı

PKK'lıler bu kez Uludere'de, orman işçilerine saldırdı. 6 işçi yaralandı. Hilel Belde Belediye Başkanı Benek'in yakınları olan orman işçilerine yönelik saldırı tepki gördü.

Haberler 21.10.2019 - 09:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnakn Uludere ilçesinde orman içilerini tayan araca PKKllarn roketatarla düzenledii saldrda yaral saysnn 6 olduu belirtildi.

Uludere ilçesine bal Ortasu köyü krsalndaki Irak snrnn sfr noktasnda bulunan Berkur Tepe bölgesinde çalan orman içilerini tayan araca sabah saatlerinde PKKl teröristler roketli saldr düzenlendi. Saldrda araçta bulunan 4 içi yaraland. Olayn ardndan bölgeye sevk edilen askeri helikopterle alnan yarallar, rnak 23üncü Piyade Tümen Komutanl içerisinde bulunan hastaneye götürülerek tedaviye alnd. Saldry düzenleyen teröristlerin etkisiz hale getirilmeleri için bölgede operasyonun balatld bildirildi.

YARALI SAYISI 6 OLDU

Hilal Belde Belediye Bakan Cevher Benek, rnak 23üncü Piyade Tümen Komutanlnda tedavi gören, ayn zamanda akrabalar olan yarallar ziyaret etti. Ömer Benek ile olu Ethem Benek, Mehmet Benek, Yakup Benek, Ramazan Babat ve Mahmut Babatn salk durumlar hakknda bilgi alan Cevher Benek, bitme noktasna gelen terör örgütünün savunmasz insanlara saldrmaya baladn söyledi. Benek, Biz terör örgütü PKKy iddetle, lanetle knyoruz. Bütün Uludere halk artk onlar istemiyor. Terörü deil, huzuru istiyorlar. Bu birlik ve beraberliimiz onlarn iine gelmiyor. Huzursuzluk veriyor onlara. Onlar korku salmaya çalyorlar. Ama onlarn ne füzesi, ne bombas, ne katliam, 40 yldr bizleri bu yoldan bu çizginden döndürmedi, döndüremeyecekler dedi. Yaknlarn hastanede ziyaret eden ükrü Benek, saldrnn odun toplamaya giderken yapldn söyledi.

Ana Sayfaya Git