Örnek anne!

Diyarbakır’da 3 çocuk annesinden tüm kadınlara örnek olacak davranış. 3 çocuk annesi kadın, kız ile birlikte evde pişirdiği yemekleri açtığı lokantada satıyor.

Haberler 24.12.2019 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 3 çocuk annesi Razi Ak, sezonluk içi olarak çalan ve sezon sonu olduundan dolay eini destekte bulunmak için kz ile birlikte evde yaptklar yemekleri satyorlar. Eine destekte bulunmak için i yerini açtn belirten Ak, Kadn olarak ayakta durmamz gerekiyor. Her eyi erkekten beklemiyoruz. Ben ahsm olarak hep kadnlarn güçlü olmasndan yanaym dedi.

Diyarbakrda 3 çocuk annesi Razi Ak, sezonluk içi olarak çalan ve sezon sonu olduundan dolay eini destekte bulunmak için kz ile birlikte Balar ilçesinde açt i yerinde evde yapt yemekleri satp ev ekonomisine katkda bulunuyor.

yerini eine destek olmak için açtn belirten Ak, Eim sezonluk içi olarak çalyor. Ben de eime destek olmak için kzm ile birlikte bu i yerini açtm diye konutu.

Kadn olarak her eyi erkekten beklemiyoruz, güçlü olmalyz

Kadnlara da tavsiyede bulunan Ak, Kadn olarak ayakta durmamz gerekiyor. Her eyi erkekten beklemiyoruz. Ben ahsm olarak hep kadnlarn güçlü olmasndan yanaym. Kadnlar elerine tabi ki yardmda bulunsunlar fakat elerinden de destek görsünler eklinde konutu.

Herkes kendi ayann üstünde durabilir ve bunu her kadn yapabilir

Babasna destek olmak için annesi ile birlikte i yerini açtklarn belirten Nide rem Ak da, Babam mobilyac ve sezonluk ilerde çalyor. Onunda gücü bir yere kadardr. Bizde babamza destek olmak için bu i yerini açtk. Burada annemle günlük çkacak yemekleri yapyoruz. Gelen misafirleri arlyoruz ve elimizden geldii kadar ile memnun etmeye çalyoruz. Evde oturan genç kzlara da öyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Herkes kendi ayann üstünde durabilir ve bunu her kadn yapabilir. Ben ve annem gibi ve dier kadnlarda ayakta durabilir. Tabi bunu da erkein yardmlar sayesinde yapabilirler. Bütün kadnlar güçlüdür diye konutu.

yerine gelen ve yemek yiyen Dilek çetin ise yaplan yemeklerin çok lezzetli olduunu ve herkese tavsiyede bulunduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git