Osmanlı kütüphanesi!

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) öncülüğünde Uluslararası Selçuklu-Osmanlı Araştırmaları Kütüphanesi kurulması ile ilgili bir çalışma devam ediyor.

Haberler 04.01.2018 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Rahva Kervansaray El Aman Han Uluslararas Selçuklu-Osmanl Aratrmalar Kütüphanesi kurulmas ile ilgili çalma devam ederken, bu kapsamda BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardm bakanlnda bir toplant gerçekletirildi. Rektörlük makamnda gerçekleen toplantya Rektör Yardmcs Prof. Dr. Mehmet Demirta, Kültür ve Turizm Bakanl Kütüphaneler Daire Bakan Ahmet Aldemir, Cumhurbakanl Külliyesi Kütüphane Müdürü Ayhan Tulu, DAP daresi Beeri, Sosyal ve Kurumsal Gelime Koordinatörü Ferhat Gök ve Kütüphaneler Daire Bakanl ekibi katld.

YAZ AYLARINDA KTAP FUARI

Rektör Yardm, böyle bir projenin üniversite için önemli olduunu vurgulayarak, projenin kapsam hakknda bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. Yardm, Bu proje sadece Selçuklu ve Osmanl ile ilgili deil, bulunduklar corafyalar da kapsayacak. Ayn zamanda ilköretimden üniversiteye kadar her aratrmac grubunun da faydalanabilecei sosyal boyutu olan bir projedir. Proje hayata geçtiinde Rahva Kervansaray yaz aylarnda kitap fuarlarna da ev sahiplii yapacaktr diye konutu.

Ana Sayfaya Git