Otobüslerde artık internet

Konforlu ve kaliteli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla araç filosunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarla internete bağlanması için 25 otobüste ücretsiz internet (WiFi) hizmeti vermeye başladı.

Haberler 11.02.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, vatandalara daha kaliteli ve konforlu ulam hizmeti vermek için araç filosunu genileten Büyükehir Belediyesi, toplu ulam otobüslerine binen vatandalarn cep telefonlar, tabletler ve bilgisayarlaryla internetten faydalanmas için çalma balatt.

OTOBÜSLERDE ÜCRETSZ NTERNET

Türk Telekom ile altyap çalmalarn Ocak aynda tamamlayan Büyükehir Belediyesi, 6 ubattan itibaren Dicle Üniversitesi hattnda çalan 25 otobüste vatandalara kablosuz balant alan (WiFi) aracl ile ücretsiz internet hizmeti vermeye balad. 25 araçta test amacyla WiFi uygulamasn balatan Büyükehir Belediyesi, sistemin kent genelinde hizmet veren tüm toplu tama araçlarnda kullanlmas için çalmalarn sürdürüyor.

ÜCRETSZ ARJ YAPILABLNECEK

Büyükehir Belediyesi, WiFi uygulamasnn yan sra 10 toplu tama aracnda ise mobil arj ünitesi kurdu. Mobil arj üniteleri ile vatandalar elektronik cihazlarn yolculuk süresince ücretsiz bir ekilde arj edebilecek.

Ana Sayfaya Git