Otomobil fiyatına güvercin

Ortaya kurulan masa üzerinde bir manken edasıyla süzülen birbirinden güzel şebap güvercinlerin fiyatları da dudak uçuklatıyor.

Haberler 26.08.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin çeitli illerinden gelen ebap güvercinlerinin sergisine Hollanda, Almanya, Suudi Arabistan gibi ülkelerden merakllar geldi.

Türkiye ebap Güvercin Federasyonu ve Adyaman Ku Sevenler Dernei organizasyonunda gerçekletirilen Masa Üstü ebap Sergisi etkinliine Türkiyenin bir çok ilinden yüzlerce kii ve yurt dndan ku sevenler katld. Kürenk, Siyah, Miski, Arap, çakmakl ve Mavi (gök) türü ebap güvercinler görücüye çkt. Ortaya kurulan masa üzerinde bir manken edasyla süzülen birbirinden güzel güvercinlerin fiyatlar da dudak uçuklatt. ebap güvercinlerin fiyatnn bin liradan 100 bin liraya kadar çkt görüldü.

Serginin açlna katlan ve bir konuma yapan Adyaman Belediye Bakan Süleyman Klnç, hayvan sevgisiyle insan sevgisinin balantl olduunu dile getirerek, Son günlerde gündemde kadnlarmza yönelik çok ciddi iddet olaylar var. Ben eminim ki hayvanlar seven bir insan, kadn iddeti uygulayamaz. O insan hayvan sever olsayd bu cinayeti ileyemezdi. Hayvan sevmeyen insan, insanlar da sevemez dedi.

Türkiye ebap Güvercin Federasyonu Bakan Mustafa Kale ise konumasnda, Adyamann ebap güvercini camias için önemli olduunu ve sergilenen kularn birbirinden güzel olduunu söyledi.

Adyaman Ku Sevenler Dernei Bakan Nizamettin Fidanc, turizm elçilii yaptklarn belirterek, Adyamanda ebap güvercin sergisi yapmaktayz. ebap kular güzellik bakmndan önem tayor. Güvercinlerimiz bir manken gibi masada izlettiriliyor. Güvercinlerimizin üzerinde etiket fiyat yok ama bin TLden 100 bin TLye kadar verilen fiyatlar var diye konutu.

Suudi Arabistandan gelen Medeni erfi ise, Türkiyedeki kularn iyi olduunu duyduunu ve Adyamanda sergilenen kularn çok güzel olduunu söyledi. Masa Üstü ebap Sergisinin ardndan Türkiye ebap Güvercin Federasyonu seçimlerinin de yaplaca örenildi.

Ana Sayfaya Git