Oyun boşa çıkacaktır?

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen "Mısır'da hiçbir ciddi suçları olmamasına rağmen fidan gibi gencecik delikanlılar idam ediliyor. Doğu Türkistan'da, Hindistan ve Pakistan arasında, bütün dünyada yaşanan hadiselerden ders alarak Türkiye'deki bu huzur ve sulh ortamının kıymetini bilmek lazım"

Haberler 11.03.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet leri Bakan Yardmcs Burhan liyen, Bütün dünyada yaanan hadiselerden ders alarak Türkiyedeki huzur ve sulh ortamnn kymetini bilmek lazm. dedi.

çeitli temaslar için Diyarbakrda bulunan liyen, Gençler Sabah Namaznda Buluuyor Projesi kapsamnda slam aleminin 5. Harem-i erifi olarak kabul edilen tarihi Ulu Camide gençlerle sabah namaznda bulutu.

liyen, namazn ardndan gençlerle, manevi atmosferde, tarihi camide yeniden bir araya gelmekten duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiyenin her tarafndan program nedeniyle Diyarbakra gelen gençlerle sabah namazn camide eda ettiklerini belirten liyen, Onun için Allaha sonsuz ükürler ediyoruz. Diyarbakr halkmz da bu güzelliin ve bu huzurun kymetini gösteriyor. Diyarbakrllara çok teekkür ediyorum. diye konutu.

- Oyunlar boa çkacaktr

liyen, dünyann pek çok yerinde Müslümanlara hakszlk yapldna iaret ederek, Msrda hiçbir ciddi suçlar olmamasna ramen fidan gibi gencecik delikanllar idam ediliyor ve dünya sesiz. Dou Türkistanda, Hindistan ve Pakistan arasnda, bütün dünyada yaanan hadiselerden ders alarak Türkiyedeki bu huzur ve sulh ortamnn kymetini bilmek lazm. deerlendirmesinde bulundu.

Hakszlklara kar Müslümanlarn birlikte hareket etmesi gerektiini vurgulayan liyen, Bütün farkllklar, bizi farkl kldn zannettiimiz aidiyetleri, ne varsa hepsini bir kenara brakp iman bayla balandmz, karde olduumuzu unutmadmz takdirde bütün oyunlar, planlar, Allahn izniyle boa çkacaktr. diye konutu.

-Türkiyemiz için dua ediyoruz

l Müftüsü Yavuz Selim Karabayr ise programla gençlerin dini en salam ekilde örenme imkan bulduunu belirtti.

Karabayr, Mazlum slam ümmeti için, Dou Türkistan, Arakan, Filistin ve Suriyedeki kardelerimiz için dualar ediyoruz. Türkiyemiz için dua ediyoruz. Türkiyede yaayan inanan insanlar olarak rkmz, dilimiz, rengimiz ne olursa olsun kardeçe yaamann gerekliliini vurguluyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git