"Oyun sokağı" oluşturuldu

Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesindeki bir alanı çocuklar için oyun sokağı olarak düzenledi. Çocuklar, bisiklet parkuru, mini futbol ve basketbol sahalarının da yer aldığı alanda oynayarak gönüllerince eğleniyor.

Haberler 26.04.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, oyun soka oluturdu.

çocuklarn fiziksel ve zihinsel geliimlerine yönelik oyun alanlarn artrmak amacyla çalmalarn sürdüren belediye ekipleri, Balar ilçesindeki Turgut Özal Caddesi üzerindeki bir alan çocuklar için düzenledi. çocuklar, bisiklet parkuru, mini futbol ve basketbol sahalarnn da yer ald alanda oyunlar oynayarak gönüllerince eleniyor.

Bariyerlerle araç trafiine kapatlan çocuk oyun sokanda, survivor parkuru, sek sek ve mendil kapmaca ile çeitli oyun alanlar da oluturulacak. Mays aynda tamamlanmas beklenen çocuk oyun soka, ayrca yaya geçilerine de açk olacak.

- çocuklarmz ehrimizin geleceidir

Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, çocuklarn oyun oynayabilecekleri alanlar artrmak için çalma yürüttüklerini belirterek, çocuklara sunulacak en güzel eylerden birini, güven içinde oynayabilecekleri oyun alanlar oluturmaktr. çocuklarmz gülerse Diyarbakrmz da güler. çünkü çocuklarmz ehrimizin geleceidir. dedi.

Ana Sayfaya Git