Oyuncak dağıttı öğütler verdi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Sunay Mahallesi Bilgi Evini ziyaret ederek buradaki çocuklara oyuncak hediye edip tavsiyelerde bulundu.

Haberler 11.01.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabahn erken saatlerinde ehit Polis Murat Ylmaz Bilgi Evine giden Belediye Bakan Feyat Asya, tesisteki faaliyetleri yerinde inceledi. Ders çalmak üzere bilgi evinde bulunan örencilerle yakndan ilgilenen Bakan Asya, eitim hayatlarnda baarl olmalar konusunda tavsiyelerde bulundu.

OYUNCAK DAITTI

Mu Belediyesi tarafndan yaplarak hizmet vermeye balayan bilgi evlerinin çocuklarn ikinci yuvalar olduunu söyleyen Belediye Bakan Feyat Asya, bu tesislerde faydal çalmalarn yaplmasndan mutluluk duyduklarn ifade etti.

Bilgi evlerinde çocuklarn kiisel geliimlerine katk sunacak etkinliklerin yapldna dikkat çeken Bakan Asya, Ailelerimiz çocuklarn bilgi evlerine gönderirken gözleri arkada kalmasn. Buradaki faaliyetler yetkili arkadalarmzn nezaretinde yaplmakta. Kurslara katlan çocuklara alannda uzman hocalarmz eitim veriyor. Ders çalmak isteyenler için kütüphaneler mevcut. Hem buradaki kitaplardan istifade edebilirler hem de kendi ders kitaplarndan çalma imkan bulabilirler. Zaman zaman çeitli okullardaki örenciler, öretmenleri ile birlikte bilgi evlerine gelerek faydalanabiliyorlar. nallah bu tesislerimizin saysn arttrdktan sonra çocuklarmzn ve gençlerimizin eitim alanndaki eksikliklerini bir nebze de olsa gidermi olacaz dedi.

ALE BÜTÜNLÜÜ

Daha sonra bilgi evinde ders çalan örencilere tavsiyelerde bulunan Bakan Asya, Sizler; ailenizin, yaadnz ilin ve ülkenin geleceklerisiniz. imdiden bu bilinçle hareket etmeniz lazm. Sizin iyi bir seviyeye gelmeniz için bizler imkan oluturmaya çalyoruz. Yarn sizler bizim konumumuzda olacaksnz ve bu ehrin beklentilerine çözüm üreteceksiniz. Dolaysyla çok çalp, ailenize ve ülkenize faydal bireyler olmann hesaplarn yapmalsnz. Bu vesile ile eitim hayatnzda baarlar diler, nice güzel yarnlarn sizlerin olmasn temenni ediyorum ifadelerini kulland.

Bakan Asya, konumasnn ardndan çocuklara oyuncak datarak onlar sevindirdi. Ziyaret, toplu fotoraf çekimi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git