Özay Sultan ile!

MARDİN'e gelen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Tuğba Özay, dünyanın en uzun insanı kabul edilen Sultan Kösen ile bir araya geldi.

Haberler 16.04.2019 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir programa katlmak üzere Mardine gelen Tuba Özay, kentin tarihi yerlerini gezdi. Tarihi Mardin çarsnda esnafn youn ilgi gösterdii Özay, pou balad, caddede müzik eliinde kent sakinleriyle halay çekti. Tuba Özay, ardndan Mardinin yöresel yemekleri olan içli köfte, kaburga dolmas ve sembüsek yedi. Özay, ziyareti kapsamnda, Guinness Rekorlar Kitabna göre yeryüzünün yaayan en uzun insan olan Sultan Kösen ile de bir araya geldi.

Sultan Kösen ile bulutu

Özay, 2 metre 51 santimetre boyundaki Kösen ile çekildii fotorafn sosyal medya hesabndan Ben de kendimi uzun bilirdim, dünyann en uzun adam Sultan Kösenle sabah sabah bir fotoraf çekilelim dedik. Günaydn Türkiye, merhaba yerküre notuyla paylat.

Mardinin kültürel ve mimari yaps karsnda her zaman büyülendiini ve kenti çok sevdiini anlatan Tuba Özay, Mardinde harika, cvl cvl, samimi bir ortamdaym. Bu topraklara geldiinizde kendinizi bir anda bir halayn içerisinde bulabilir ya da bir teyzeyle dibek kahvesi içerken sohbet ediyor olabilirsiniz dedi.

Ana Sayfaya Git