Özbilek kırıp geçiriyor

Sosyal medyada videolarıyla güldüren Serkan Özbilek tıklanma rekoru kırdı

Haberler 04.03.2021 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn bilinen kuaför ve güzellik iletmecisi, uzman estetisyen Serkan Özbilek, pandemi süresince evde çektii videolar sosyal medyada paylanca tklanma rekoru krd.

Diyarbakr sosyetesinin tercih ettii kuaför ve güzellik uzman estetiysen Serkan Özbilek, uzmanlk alan olan kuaförlük haricinde sosyal medyada paylat komik videolarla da gündem oldu. Diyarbakr ivesiyle çektii videolar ile evlere konuk olan Özbilek, pandemi sürecinde eve kapanan insanlara moral olmay hedeflediini söyledi. Özbilek, komik videolarla evde yaanan gerginlie bir nebze de olsa çözüm olduu ve gelen olumlu dönülerle mutlu olduunu kaydetti.

Kepenkler kapannca evde çektii videolar sosyal medyadan paylat

Uzman estetisyen kuaför Serkan Özbilek korona virüs nedeniyle bir süre kepenkleri kapatnca evde çektii komik videolar sosyal medyada paylat. Özbilek ksa sürede binlerce beeni alarak sosyal medya fenomeni haline geldi. Birçok konuyu el alan Özbilek kadnlarn eleri tarafndan kskançln ele ald videoda komedi tufan oluturarak 7den 70e ev ortam sohbetine, bir de Diyarbakr ivesi katarak yaynlad videolar sonras oyunculuk teklifleri almaya balad.

Ana Sayfaya Git