Özdemir kurtarılamadı

Batman'da husumetli aileleri barıştırmak isterken çıkan silahlı kavgada vurulan Raman aşireti liderlerinden Ferit Özdemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberler 09.03.2020 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann önde gelen isimlerinden Ferit Özdemir, yaanan bir husumeti sona erdirmek isterken vücuduna isabet alan bir kurun sebebiyle ar yaraland. Hastanede 3 gün süren yaam savan kaybeden Özdemir, hayatn kaybetti

ARAYA GREN ARET LDER SLAHLA VURULDU

Edinilen bilgilere göre, 3 gün önce Batman merkeze bal Demirbilek Köyünde iki aile arasnda tartma çkt. Tartmann büyümemesi için 20 ve 21. dönem Batman Milletvekili Faris Özdemirin aabeyi Raman aireti liderlerinden Ferit Özdemir araya girdi. Özdemirin araya girmesine ramen taraflar arasnda silahl kavga çkt. Silahl kavgada kuruunu isabet ettii Ferit Özdemir ve iki kii yaraland

3 GÜN SÜREN YAAM SAVAINI KAYBETT

Batmanda özel bir hastaneye oradan da Malatyadaki nönü Üniversitesi Turgut Özal Tp Merkezine sevk edilen Özdemir, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

CENAZE TÖREN DÜZENLEND

Dün sabah saatlerinde Malatyadan Batmana götürülen Özdemir için cenaze töreni düzenlendi. Dini vecibelerin yerine getirildii cenazeye, çileri Bakan Süleyman Soylu, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman l Bakan A. Akif Gür ve binlerce vatanda katld.

BAKAN SOYLU CENAZEDE TÖRENNDE

Soylu, gazetecilere, uzun yllardr tand Özdemirin yaamn yitirmesinden duyduu üzüntüyü dile getirerek öyle konutu:

Cenaze töreninde konuan Bakan Soylu, Allah rahmet eylesin, mekan cennet eylesin, sevdikleriyle cennette bir arada yaasn. çok uzun yllardan beri dostluumuzu devam ettirdiimiz Ferit aabeyi Hakkn rahmetine uurluyoruz. yilik için kotu ve iyilik için hayatn kaybetti, buna ahidiz. Allah hepimizi iyilik yolunda olanlardan eylesin. Ailesini, çevresini, dostluunu, insanln dardan hiçbir zaman unutmad. nallah kendisinden sonra gelecekler de, çoluk çocuu da, evlatlar da, torunlar da bu istikamet üzerinde olurlar dedi. Özdemirin cenazesi Batmann merkez Demirbilek köyünde topraa verildi.

Ana Sayfaya Git