"Özgür Kudüs Yürüyüşü"ne davet

Özgür Kudüs Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından düzenlenecek olan "Özgür Kudüs Yürüyüşü"ne tüm Diyarbakır halkı davet edildi.

Haberler 29.05.2019 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ran slam nklab Rehberi Ayetullah mam Humeyni, bütün Müslümanlarn dikkatini, igalci siyonistlerin zulmüne maruz kalan Filistine çekmek için Ramazan aynn son cuma gününü, Dünya Kudüs Günü ilan etmiti.

Bu önemli ve tarihi çk, Filistin meselesini yaatmak, Müslümanlarn ve slam ülkelerinin dikkatini siyonizm tehlikesine çekmek açsndan önemliydi.

Özgür Kudüs Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakr ubesi de bu kapsamda düzenlenecek olan Özgür Kudüs Yürüyüüne tüm Diyarbakr halkn davet etti.

ÖZGÜR KUDÜS YÜRÜYÜÜ

Yaplan açklamada, Kudüs, sadece ehir deildir. mandr. Davadr. Heyecandr. Simgedir. Ölçüdür. Onunla ölçeriz tutkumuzu... Ve nihayetinde zafer ve ehadete giden yolun mihenk tadr... ifadelerine yer verildi.

Açklamada 31 Mays Cuma günü Yeniehir ilçesi, ehitlik Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarnda bulunan Sümer Camii önünden yürüyüe balanaca belirtildi. Saat 17.00de balayacak olan yürüyüe tüm Diyarbakr halk aile olarak davet edildi.

Ana Sayfaya Git