Pankartlı evlilik teklifi

Diyarbakır'da yaşayan Üzeyir Damar, sözde ayrılma kararını bildirmek için çağırdığı kız arkadaşı Cansın Yılmaz'a, tarihi On Gözlü Köprü'de pankartlı sürpriz evlilik teklifinde bulundu

Haberler 15.07.2018 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Evlilik teklifi karsnda aknlk yaayan Cansn Ylmaz:

Yine burada tanmtk. Bir proje için gelmitim ve bu ikinci geliim. kinci geliim de sevdiim adam için oldu. Benim için buras çok deerliydi, imdi daha çok deerli oldu

Diyarbakrda yaayan 32 yandaki i güvenlii uzman Üzeyir Damar, tarihi On Gözlü Köprü üzerinde pankart açarak kz arkadana evlilik teklif etti.

Diyarbakrda yaayan Üzeyir Damar, Ankarada pratisyen hekim olan kz arkada Cansn Ylmaza evlilik teklifi için bir sürpriz hazrlad. Yakn çevresini de sürprizine dahil eden Damar, Ylmaz kente davet etti.

Merkez Sur ilçesinde Dicle Nehri üzerinde bulunan ve çevresi dinlenme mekanlaryla çevrili olan tarihi On Gözlü Köprü mevkisine gelen Damarn yaknlar sürpriz evlilik teklifi için hazrlk yapt. Damar da kz arkada Ylmaz Diyarbakr Havalimanndan alarak On Gözlü Köprüye geldi.

TARH KÖPRÜDE EVLLK TEKLF

Burada bir süre kz arkada ile sohbet eden Damar, daha sonra On Gözlü Köprü üzerinde Gel aydnlatalm kadim kentin surlarn. Gel yeertelim Hevsel Bahçelerini. Gel beraber küçeleri çocuk sesleriyle dolduralm. Yarim, bir ömür sevdam ol. yazl pankartn açlmas ve gitar eliinde arklar söylenmesi eliinde Ylmaza evlilik teklifinde bulundu.

aknln ve mutluluunu gizleyemeyen Ylmaz, Damarn parmana yüzük takmas ve On Gözlü Köprü üzerinde havai fieklerin patlamasyla evlilik teklifini kabul etti. Ylmaz, gözyalarna hakim olamad.

Damar, Diyarbakrn kendileri için önemli olduunu ve sevdii insanlarla, sevdii kiiye sürpriz evlilik teklifinde bulunmak istediini dile getirdi.

Ylmaz da halen kendisini uçakta hissettiini, sürpriz evlilik teklifini sevdii insandan almann güzel bir his olduunu ifade ederek, Yine burada tanmtk. Bir proje için gelmitim ve bu ikinci geliim. kinci geliim de sevdiim adam için oldu. Benim için buras çok deerliydi, imdi daha çok deerli oldu. diye konutu.

Erkek arkada Damarn ayrlk kararn bildirmek için kendisini kente çardn ve bir saat önce geldii Diyarbakrdan biran önce gitmek için uçak bileti baktn anlatan Ylmaz, Masada otururken, bana uurlar olsun falan diyordu. Az kalsn gidiyordum. Normalde hiç öyle biri deildir. dedi.

Damar ve yaknlar, daha sonra On Gözlü Köprü üzerinde davul zurna eliinde halay çekti.

Ana Sayfaya Git