Parklar artık temiz olacak?

Bağlar İlçe Belediyesi, kent genelindeki dinlenme parkları, meydan ve yürüyüş yollarında yüzde 100’ü elektrikli çevreye duyarlı araçlarla temizlik yapmaya başladı.

Haberler 11.11.2019 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçedeki temizlik sorununu çözmek ve vatandalara huzurlu yaam alanlar oluturmak için önemli bir hamleyi daha hayata geçirdi. lçe genelindeki dinlenme parklar, meydanlar ve kapal yürüyü yollarnda kullanlmak üzere yüzde yüz elektrikle çalan 6 modern araç belediyenin temizlik araçlar filosuna dahil edilerek temizlik çalmalarnda yeni bir dönem balatld. çevreye duyarl olan vakumlu araçlarn emisyon sorunu olmad için hem çevreye kar olan hassasiyet korunmu oluyor hem de parke talar anmadan ve ypratlmadan temizlik çalmalar yaplarak yollar konforlu ve modern bir görüntüye kavuturuluyor.

lk çalma Göletli Parkta balatld

Balar Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tutinin kontrolünde test çalmalar tamamlanan araçlar, Park Bahçeler Müdürlüü ekiplerine teslim edildi. Araçlarla ilk çalmalar, kentin en ilek yaam alanlarndan olan Göletli Parkta balatld. Araçlarn skorboard bölümünde yer alan yere çöp ve izmarit atmayn yazlaryla da ayn zamanda vatandalar arasnda çevre bilinci oluturulmas amaçlanyor.

Halka hizmeti hakka hizmet olarak görmekteyiz

Balar halkna hak ettii huzurlu ortam oluturmak için çalmalara devam ettiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu araçlarla hem temizlik çalmalarna ciddi katk salanacan hem de çevreye kar olan hassasiyetlerini ortaya koyacaklarn söyledi. Beyolu, Halkmza yaplacak tüm hizmetleri önemsemekle beraber temizlie özel bir önem veriyoruz. Bu araçlarmzla çevreye olan hassasiyetimizi en üst seviyede korurken, vatandalarmzn yaamna dokunan parklar ve yollarn estetiini de muhafaza etmi olacaz. Biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Vatandalarmza hayrl olsun dedi.

Ana Sayfaya Git