Perinçek, iktidarın yolu Diyarbakırdan

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek "Diyarbakır bir anahtar, Türkiye'de hükümet, iktidar olmanın yolu Diyarbakır'dan geçiyor"

Haberler 22.01.2017 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatan Partisi Genel Bakan Dou Perinçek, Amerika ve srailin Diyarbakr, Büyük Ortadou Projesi kapsamnda yldz yapmaya çaltn iddia ederken, Diyarbakr bir anahtar, Türkiyede hükümet, iktidar olmann yolu Diyarbakrdan geçiyor. dedi.

Partisinin, bir otelde yaplan Diyarbakr l Bakanlnn 10. Olaan Kurultaynda konuan Perinçek, Diyarbakrn Türkiyenin kalesi ve birletiren bir merkez olduunu söyledi.

DYARBAKIR BR ANAHTARDIR

ABDnin sraillilerin planna göre buradan böleceklerdi ama Diyarbakrllar salam durdu, Türkiye salam durdu. Halkyla milletiyle askeriyle polisiyle salam durdu bu ülke ve Diyarbakr Türkiyeyi birletiren merkez oldu. ifadelerini kullanan Perinçek, Diyarbakr bir anahtar, Türkiyede hükümet, iktidar olmann yolu Diyarbakrdan geçiyor. Ankarann yolu Diyarbakrdan geçiyor, Avrupa Birliinin yolu deil. Diyarbakrda iktidar olan Ankarada da iktidar olur. diye konutu.

Perinçek, bölge insann çok aclar çektiine dikkati çekerek, el ele vereceklerini, yürek yüree olacaklarn belirtti.

Büyük bir gelecee yaralarn sararak problemleri çözerek birlikte omuz omuza yürüyeceklerini aktaran Perinçek, Bunu baaracamz kesindir. Göreceksiniz önümüzdeki yllarda Türkiye dünyann ufuklarnda bir yldz gibi parlayacak, Diyarbakr da Türkiyenin ufkunda bir yldz gibi parlayacak. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git