Peygamber ocağında iftar

Diyarbakır'da üs bölgelerinde görev yapan ve vatan nöbetini oruçlu yerine getiren Mehmetçik, arkadaşlarının okuduğu ezanla, yemekhanede hazırlanan sofrada iftar yapıyor.

Haberler 30.05.2019 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda vatandan huzur ve güvenlii için tesis edilen üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçik, ramazanda hem ibadetini yerine getiriyor hem de vatan nöbetini tutuyor.

Diyarbakrn Lice ilçesi krsalnda oluturulan üs bölgelerinde görev yapan Mehmetçik, kullandklar son teknoloji silahlarla PKKl teröristlere göz açtrmyor.

PKKya yönelik kararllkla yürütülen mücadelede önemli görev üstlenen Mehmetçik, hava destekli operasyonlarla terör örgütüne darbe vuruyor.

Terörle mücadeleyi kararllkla sürdüren askerler, Bingöl-Diyarbakr kara yolunda emniyetini salamak için oluturulan ehit Jandarma Temen Hubeyib Turan Üs Bölgesinde yaptklar keif ve gözetleme faaliyetiyle, vatandan güven içinde seyahat etmesini de salyor.

Srayla iftar

Ramazan dolaysyla üs bölgesinin mutfanda, askerlere iftar sofras kurulmas için hummal hazrlk yaplyor.

Vatan nöbetini oruçlu yerine getiren Mehmetçik, arkadalarnn okuduu ezanla, üs bölgesindeki yemekhanede hazrlanan sofrada oruçlarn açyor.

Askerler, görevlerini aksatmamak için srayla iftar yapyor. Silah arkadalar iftar yaparken, dierleri nöbete devam ediyor.

Ana Sayfaya Git