Peygamber Sevdalılarından Diyarbakır'daki etkinlik sonrası teşekkür mesajı

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır'da yüzbinlerin katılımıyla gerçekleşen Hazreti Muhammed'i Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinde emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haberler 02.05.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Vakf, Diyarbakrda 28 Nisan Pazar günü yüzbinlerin katlmyla gerçekleen Hazreti Muhammedi Anlama ve Sünnetini Yaama etkinlie ilikin teekkür mesaj yaymlad.

Vakftan yaplan açklamada, Peygamber Sevdallar Vakf Diyarbakr l Koordinatörlüü Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed temal Hazreti Muhammedi Anlama ve Sünnetini Yaama etkinlii için aylar öncesinden hazrlklara baland belirtildi.

Bu hazrlklar dorultusunda her yl düzenli olarak yaptklar tantm ve davet amaçl birçok faaliyetin bu yl da gerçekletirildii aktarlan açklamada, Bu tantmla birlikte Diyarbakr ve ilçelerinde yüz dört bin adet Krk Hadis adl kitab dattk. Etkinliimizin tantlmas için binlerce afi, yüzlerce cadde brandalar astk. Yüce Rabbimizin yardmyla bu çalmalarmz sonuç verdi ve etkinliin yapld meydana yüz binlerce Peygamber sevdals halkmz akn etti. Toplanan maheri kalabalk her bir azdan getirilen salavatlara elik ederek Hazreti Muhammede (sallallahualeyhivesellem) can gönülden ballklarn bir kez daha göstermi oldu. Bu güzel sonuçtan dolay Rabbimize hamd ediyoruz. denildi.

Açklamann devamnda emei geçen herkese ve katlmclara yönelik u teekkür ve temennilerde bulunuldu:

Etkinliimizin tantlmasnda, reklamnn yaplmasnda, canl yayn vastasyla etkinliin televizyonlar araclyla izlenmesinde emei olan bütün TV kurulularna teekkür ederiz.

Seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle etkinlie farkl bir coku katan Özlem Ajans çocuk Korosuna ve Özlem Ajans sanatçlarna, etkinlii bandan sonuna kadar özveri ile takip edip haberletiren medya mensuplarna, sosyal medyada etkinlik ile alakal etiket oluturup etkinliin sosyal medyada duyurulmasnda emei geçen sosyal medya platformlarna, etkinlik öncesi ortak radyo yayn yapan radyo kurulularna teekkür ederiz.

Ayrca etkinlie gerek çevre ve gerek uzak illerden büyük bir heyecanla ve cokuyla katlm gösterenlere, özellikle Diyarbakr ve ilçelerinden muhteem bir cokuyla bu sevdaya koup gelen halkmza, yine davetimize icabet edip katlm gösteren siyasi parti, sivil toplum kurulular yönetici, üye ve gönüllülerine, yurt dndan gelip etkinliimize katlm göstermekle bize destek olan misafirlerimize candan teekkürlerimizi sunuyoruz. Allah, hiçbir zaman Resulünün sevgisini kalplerimizden eksik etmesin ve Allah herkesten raz olsun.

Ana Sayfaya Git