Peygamberler sevdalıları buluşuyor

Peygamber Sevdalıları Platformu yaptığı basın açıklamasıyla, Diyarbakır mevlit etkinliğini 22 Nisan'da yapacağını duyurdu.

Haberler 03.04.2018 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Platformu, platforma üye derneklerin bakanlaryla yapt toplant sonucunda, Diyarbakr mevlit etkinliini Hz. Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama temasyla 22 Nisan Pazar günü saat 13.00da Newroz Park Miting Alannda yapacan duyurdu.

Basn açklamasn okuyan Peygamber Sevdallar Platformu Genel Sekreteri Cemil Cahit Ünsal, platforma üye dernekler ile hazrlklara balam olduklarn belirterek, bu yl her eve Özkan Yamann yazd Peygamberden Dersler 63 Hadis-i erif adl eseri hediye edileceklerini söyledi.

MEVLT ETKNL

Ünsal, Peygamber Sevdallar Platformunun nisan aynda organize edecei Hz. Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama temal etkinliklerin merkezlerinden birisi de sahabeler ehri Diyarbakrdr. Bu amaçla platforma üye dernekler ile hazrlklara balam bulunmaktayz. Bu çerçevede her yl geleneksel olarak yaptmz faaliyetlerden birisini daha gerçekletireceiz. Yine bu yl platform olarak her eve Peygamberden dersler 63 Hadis-i erif adl eser hediye edilecektir. dedi.

Mevlit etkenliinin 22 Nisan Pazar günü düzenleneceini söyleyen Ünsal, Peygamber Sevdallarnn büyük bir heyecan ve dört gözle bekledii mevlit etkinliimiz 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 13.00de Newroz Park Miting Alannda gerçekletireceiz. Nisan ay boyunca platform olarak balattmz salavat seferberliine de halkmz youn olarak katlmaya davet ediyoruz. Bu müjdeyi tüm Peygamber klarna önemle duyurur imdiden hayrlara vesile olmasn Cenab- Allahtan dileriz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git