PKK'ya bölgede büyük darbe!

Diyarbakır'da sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren 16 PKK'lı örgüt üyesinden 9’u ölü 2’si sağ ele geçirildi.

Haberler 08.12.2016 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çATIMADA ÖLDÜRÜLÜNLER

Mazlum kod adl sa Oran Surda, Reber kod adl Ahmet Gökalp Lice krsalnda, Azat Farkin kod adl Nevzat Gündüz, Delil Rzgar kod adl Mesut Seviktek Surda, Hebun kod adl PKKllar, çiyager kod adl Cihat Türkan, afad, Piling kod adl Mahmut Oruç, Delil kod adl Erkan Burakmak Surda, Hemgin, Ali kod adl Muhammed Emin Erol Surda Zagros kod adl ükrü Can çatmalarda öldürüldü.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Enver Dönmez ve Zehra Epli isimli teröristler ise sa yakalandlar. Sore Dersim Cevahir kod adl Cahit Dayan, Zerdet kod adl Remzi Avc, Alier kod adl Mehmet Korkmaz, Farkin kod adl Hakan Üzünlü isimli teröristler ise tüm bölgede güvenlik güçleri tarafndan aranyor

(Resimdeki krmz olarak belirtilmi olanlar öldürüldü, yeil olarak belirtilmi olanlar ise sa olarak yakalandlar.

HANDE HAVA HAREKATI

Hani lçesi krsalnda PKKya yönelik düzenlenen hava harekatnda bir silah mevzisi ile bir barnak imha edildi. Türk Silahl Kuvvetlerinden yaplan yazl açklamada, önceki gün alnan anlk bir istihbaratn deerlendirilmesi sonucu, 18.15 ile 18.23 saatleri arasnda Diyarbakr/Hani krsalnda tespit edilen PKK hedeflerine yönelik hava harekat düzenlendi. Harekatta, örgüte ait bir silah mevzisi ile bir barnan imha edildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git