PKK'ya büyük darbe!

Milli Savunma Bakanlığı'nca Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilen 9 PKK'lıdan 5'inin, örgütün sözde istihbarat ve özel güç unsuru olduğu açıklandı.

Haberler 02.09.2019 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanl, Irakn kuzeyindeki Metina, Avain-Basyan ve Gara bölgelerine düzenlenen pe pee hava harektnda 9PKKl etkisiz hale getirildiini açklad.

Bakanln Twitter hesabndan yaplan açklamada, Pençe Harekt ile koordineli olarak Irak kuzeyindeki Metina, Avain-Basyan ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harektlar ile PKKllara ait silah mevzii, snak ve barnaklar vuruldu, 5 PKKl daha etkisiz hale getirildi denildi.

4 PKKLI DAHA ETKSZ HALE GETRLD

Milli Savunma Bakanl, Irakn kuzeyindeki Metine ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatnda 4 PKKl teröristin daha etkisiz hale getirildiini açklad. Bakanln Twitter hesabndan yaplan açklamada, Pençe Harekat ile koordineli olarak Irak kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatlar ile 4 PKKl terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece bugün etkisiz hale getirilen terörist says 9 oldu denildi.

5, ÖRGÜTÜN STHBARATçISIYMI

Milli Savunma Bakanlnca Irakn kuzeyinde düzenlenen hava harekatnda etkisiz hale getirilen 9 PKKl teröristten 5inin, örgütün sözde istihbarat ve özel güç unsuru olduu açkland. Bakanln sosyal paylam sitesi Twitterdaki hesabndan yaplan açklamada, Bugün Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde Mill stihbarat Tekilatmz ile koordineli olarak icra edilen hava harekat ile etkisiz hale getirilen 5 teröristin PKKnn istihbarat ve özel güç unsurlar olduu belirlendi denildi.

Ana Sayfaya Git