Polis-Esnaf gerilimi!

BATMAN kent merkezindeki Çarşı Mahallesi'nde polis ekiplerinin kaçak eşya satıldığı iddiasıyla baskın düzenlediği pasajda gerginlik çıktı. Tepki gösterip oyuncakları fırlatan esnafın tepkisi dinmeyince bazı polisler havaya ateş açtı. Gerginlik sırasında plastik mermi isabet eden 5 kişi hafif yaralandı.

Haberler 22.09.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman kent merkezinde polis ekipleri çar Mahallesinde kaçak eya satld iddiasyla Avrupa Pasajna operasyon yapt. Operasyon srasnda güvenlik güçleri ile esnaf arasnda tartmada çkt. Polise tepki gösterip oyuncaklar polise frlatan esnaf ile polis arasndaki gerginlik büyüyünce, baz polisler havaya ate açt.

PASAJA KAçAK OPERASYONU

Esnafn tepkisi ve oyuncak frlatmas buna ramen sürdü. Polisler, gerginlii trmandran esnafa plastik mermi ile müdahale etti. Vücutlarna plastik mermi isabet eden 5 kii hafif yaraland. Olayn ardndan kepenk kapatan esnaf polisin giri- çklar kapatt pasajn önünde topland. Gerginlik nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alan polisler ve iyeri sahipleri arasnda zaman zaman tartmalar çkmaya devam etti.

ESNAF VE POLS TARTITI

Pasajn önüne gelen Esnaf Sanatkar Odas yöneticisi Abdullah Padir, tepkili esnaf yattrarak, yarallarn durumunun iyi olduunu söyledi. Polisler ise pasajda kaçak olduu iddiasyla çok miktarda çay, sigara, telefona el koydu. yeri sahipleri ile ilgili de yasal ilem balatlaca bildirildi.

Ana Sayfaya Git