Polis günü!

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Haberler 11.04.2017 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Yeniehir ilçesindeki Ant Parktaki Atatürk antna çelenk braklmas ile balayan tören, sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasyla devam etti.

l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, törende yapt konumada, tekilatn gerektiinde devletin efkatli eli olduunu, vicdan merhamet ve adaletten ayrlmadan milletle el ele vererek gönülden gönüle köprüler kurduunu söyledi.

DYARBAKIRDAK TÖREN

Aslan, Türkiye Cumhuriyetimizin bekasna, vatanmzn bütünlüüne, milletimizin birlik ve beraberliine kasteden hainlere ve er odaklarna kar en kutsal varl olan cann dahi feda etmekten kaçnmayarak mücadelesini devam ettiren bizler, bundan sonra da devletimizin bekas milletimizin huzur ve güvenlii için gece gündüz çalmaya devam edeceiz. dedi.

Törene, Vali Yardmcs Mehmet çar Özpolat, l Emniyet Müdür yardmclar, ehit yaknlar ve tekilat mensuplar katld.

VAL AKSOYA ZYARET

Aslan, törenin ardndan l Emniyet Müdür yardmclar ve polis memurlaryla Vali Hüseyin Aksoyu makamnda ziyaret etti.

Vali Aksoy, polis tekilatnn kurulduu günden itibaren halkn huzur ve güvenlii, devletin bekas ve bölünmez bütünlüü için mücadele ettiini belirtti.

Polis tekilat deien artlara göre kendisini gelitiren, suç ve suçlularla mücadelede önemli baarlar elde eden bir tekilat. Bu anlamda bu tekilata bugüne kadar yapm olduklar baarl çalmalardan dolay teekkür ediyoruz. diyen Aksoy, görevini sürdürürken ehit düen emniyet mensuplarna Allahtan rahmet diledi, gazileri de minnet ve ükranla andn bildirdi.

KILIçTAN POLS HAFTASI MESAJI

Kayapnar Kaymakam ve Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Türk Polis Tekilatnn 172. kurulu yl dönümü nedeniyle bir mesaj yaymlad. Klç mesajnda öyle dedi; Halkmzn huzur ve güvenliini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine azami derecede riayet ederek korumakla yükümlü olan Polis Tekilatmzn deerli mensuplar, görevlerinin gerektirdii sorumluluk ve fedakrlkla huzur ve güvenliimizin teminat olmay sürdürmektedirler. Güvenlik hizmetlerinin etkin, hzl ve baarl bir biçimde, insan haklar ve demokrasi kültürüne uygun biçimde yürütülebilmesi, her eyden önce halkn desteini ve güvenini temin etmekle mümkündür. En gelimi teknolojiyi kullanarak, hogörü ve nezaket çerçevesinde sunulan asayi ve emniyet hizmetlerinde polisimizin elde ettii baarlar tüm dünyada örnek olarak gösterilmektedir. Polisimiz gerektiinde görevi uruna hayatn seve, seve vermekten bil çekinmemektedir. Bu vesileyle ilçemizin huzur ve güvenliinin salanmas konusunda üstün gayret ve baarl çalmalarndan dolay tüm tekilat mensuplarmzn Polis Haftasn kutluyor, baarl çalmalarnn devamn diliyorum. Ayrca görevi banda ehit düerek aramzdan ayrlan polislerimizi rahmetle ve minnetle, gazi olanlar ükranla anyorum.

Ana Sayfaya Git