Polis haftası!

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. yıl dönümü ve Polis Haftası Diyarbakır'da bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Haberler 11.04.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Türk Polis Tekilatnn 174. yl dönümü ve Polis Haftas etkinlikleri kapsamnda l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve beraberindeki emniyet mensuplarn kabul etti.

Valilik Hevsel salonunda gerçekleen ziyarette görevli polis memuru günün ansna Vali Güzeloluna çiçek takdim etti. Polislerin gününü kutlayan Vali Güzelolu, devletin bekas, milletin huzur ve güveni için canlarn feda eden tekilatn ehitlerini rahmet minnetle andklarn söyledi.

POLS HAFTASI

Vali Güzelolu, Türk Polis Tekilat, devletin millete uzanan hizmet ve güven kaps olan bir tekilat haline gelmitir. Sizlerin mensubu olduu Türk Polis Tekilat bugün güçlenen ve gelien Türkiyenin yüz ak ve uluslararas bir baar markas olmutur. Gerek kendisine yasalarla tanmlanan suç ve suçluyla mücadelede, gerekse küresel snr aan suçlarla ilgili süreçte Türk Polis Tekilat gerçekten bugün dünya çapnda örnek bir kurum haline gelmitir. Sadece görev alanlarnda deil, polisimiz hemen her toplumsal alanda, tabii afetten balayarak sala kadar sosyal yardmlama alanna kadar bir nevi bavurulan kap, bir uzanan dost eli, bir duyulan scak sevgi sesi oluyor. Bu ayn zamanda bir büyük zenginliimiz ve üphesiz vazgeçmeyeceimiz sizlerden beklediimiz vatandaa uzanan ve dokunan bir gönül sesi ve temsilciliiniz. Bu noktada hepinize sizlerin ahsnda Diyarbakrmzda görev yapan bütün personele de içtenlikle teekkür ediyorum. Diyarbakr her yerinde huzurun, güvenin, emniyetin hissedildii gerçekten çok güzel bir ehir haline geldi. Bunda sizlerin çok büyük emei var.

MÜCADALE KARARLILII

Mücadelenin kararllkla götürülmesinde, bu ülkenin birlik ve beraberliine huzur ve güvenine kast eden bütün er ve ihanet odaklarna kar bu duruun hiç eksiltmeden ve hiç geriye dümeden çok daha öteye tanmasnda bir gereklilik var. Vatandamzn da bizden bekledii bu. nallah bu kararllkla Diyarbakrmzda, hizmet ettiimiz bu aziz beldede huzur ve güvenin temini, vatandalarmzn bugün çok mutlu olduu kentin güvenlii, çok daha iyiye ve ileriye gidecek. Ben bu özel ve güzel gününüzde bata deerli l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve dier bütün personelime emekleri için, katklar için teekkür ediyorum. Hem aile hayatnzda hem meslek hayatnzda salk, huzur, mutluluk ve baarlar diliyorum. Gelecek günler her birinize ülkemize güzellikler getirsin diyorum. Tekrar Polis Gününüz ve Haftanz kutlu olsun dedi.

Ziyaret, Vali Güzelolunun valilik binas önünde l Emniyet Müdürlüünün çeitli birimlerinde görev yapan polis memurlarnn bayramn kutlayp, fotoraf çekilmesiyle son buldu.

Ana Sayfaya Git