Raflardan indirilen kitaplarla buluştu

HDP'li yönetim döneminde kitapları raflardan indirilerek işlevsiz hale getirilen Millet Kıraathanesi, görevlendirme yapılan belediye sayesinde yeniden hizmete açıldı.

Haberler 05.09.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, HDPli yönetim döneminde ilevsiz hale getirilen Millet Kraathanesini yeniden hizmete açt.

çileri Bakanlnca Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hasan Basri Güzelolu, Yeniehir ilçesi Ofis Semtinde, düzenleme yaplarak, hizmete açlan Millet Kraathanesinde kitap okuyan ve ders çalan gençlerle bulutu.

Gençlerle sohbet eden Güzelolu, yapt açklamada, 2018 ylnda o dönem görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediyesince hizmete açlan kraathanenin önemli ilev üstlendiini söyledi.

KTAPLA BULUTURDU

Binlerce çocuk ve gence hizmet veren kraathanenin, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardndan HDPli yönetim döneminde ilevsiz hale getirildiini aktaran Güzelolu, raflardaki kitaplarn indirildiini, bilgisayar ve eitim snflar ile çocuk korosu biriminin kapatldn kaydetti.

Belediye bakan vekili olarak görevlendirilmesinin ardndan ksa zamanda kraathanenin raflarna kitaplarn yerletirildiini, kapal birimlerin açldn dile getiren Güzelolu, kraathaneyi gençlerin hizmetine sunduklarn aktard. Güzelolu, belediye olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem vereceklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git