Ramazan hazırlıkları

Kayapınar Belediyesinin ekipleri, ilçedeki 42 camide ramazan öncesi temizliğe başladı.

Haberler 25.05.2017 - 08:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar Belediyesinin ekipleri, ramazan öncesi ilçedeki 42 camide temizlik çalmas balatt.

Kayapnar Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Klç, ilçedeki Cebeli Nur Camisinde çalmalar yerinde denetledi.

Klç, gazetecilere yapt açklamada, ilçedeki 42 camide gerekli temizliin yaplarak ramazana hazr hale getirileceini söyledi.

Cemaatin temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet yapmasn salayacaklarn belirten Klç, her 3 ayda bir ilçedeki tüm camileri temizleteceklerini kaydetti.

Klç, öyle devam etti:

Mübarek aydan önce ilçemizde yaayan vatandalara daha temiz ve hijyenik bir ortamda hizmet verilmesini amaçlyoruz. Belediyenin daha önce böyle bir çalmas yoktu. Cemaatimiz veya cami görevlilerimiz kendi imkanlaryla temizlik yapyordu ama çok fazla hijyenik olmuyordu. Temmuz aynda yapacamz temizlik ihalesine camileri temizlemeyi de ekledik. Devaml hale getireceiz. Camilerimizin temizlii artk belediyemize ait olacak.

Klç, camilerin çevre ve peyzaj düzenlemelerini de yapacaklarn ifade etti.

Ramazan ay boyunca iki noktada iftar çadr kuracaklarn belirten Klç, Yaklak 5 bin ailemize ramazan öncesi gda kolileri datacaz. Ramazan ayn dolu dolu geçirmeye çalyoruz. Camilerimizde ve ilçemizde çeitli etkinlikler düzenleyeceiz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git