Reise halı dokudular!

Engelli vatandaşlar, dokudukları halıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırmak istiyor.

Haberler 07.11.2019 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan için 8 yl önce üzerinde Türkiye haritasnn bulunduu hal dokuyan engelli vatandalar, bunu Cumhurbakanna ulatramamann üzüntüsü yayor.

Batmanda Ortopedik Engelliler Derneinin açt kursa katlan engelliler, 8 yl önce Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana hediye etmek için üzerinde Türkiye haritasnn bulunduu hal dokudu. Ancak engelliler, geçen süre zarfnda haly Cumhurbakan Erdoana takdim edecek imkan bulamad. Bunun üzüntüsünü yaayan engeliler, hediyelerini Cumhurbakan Erdoana ulatramamann üzüntüsünü yaamaya balad.

ORTOPEDK ENGELLLER

Batman Ortopedik Engelliler Dernei Bakan Fatma Zehra Atay, 2011 ylnda Batman Ortopedik Engelliler Dernei olarak hal ve kilim dokuma projelerinin olduunu söyledi. Atay, Biz projemizi desteklemek için öyle bir ey düünmütük, 2012 yllarnda Cumhurbakanmz Babakand. Kendilerine bar sürecinde kendilerini desteklediimizi ve minnet duygularmz belirtmek için Türkiye haritasn dokuduk. Pek sesimizi duyuramadk. Cumhurbakanmzn artk sesimizi duymasn istiyoruz. Engelli arkadalarmzla birlikte dokuduumuz Türkiye haritasn kendilerine hediye etmek istiyoruz. Engelli arkadalarmz 6-7 ay içerisinde yapt. Bir de hal dokuma bayan iidir. Ama burada erkekler daha çok meyilliydi, gönüllülerdi. Bunu dokuyan da bir erkek üyemiz dedi.

Ana Sayfaya Git