Reisten tedavi istediği

Diyarbakır’da yaşayan 23 yaşındaki kas hastası Şehmuz Özbayhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu, tek dileğinin tedavisinin bir an önce yapılması olduğunu söyledi.

Haberler 26.06.2019 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 24 Haziran 2018 seçimlerinde tekerlekli sandalyesi ile gönüllü olarak AK Parti tekilat için çalan kas hastas ehmuz Özbayhan, tekerlekli sandalyenin ardndan yataa baml kald.

TEDAV STENDE BULUNDU

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoandan hastalnn tedavisi için yardm isteyen Özbayhan, 3 seçimde AK Parti için çaltm. Gönüllü olarak çalyordum, herhangi bir karlk beklemeden seçimlerde çalan ayn ehmustum. 2017de Cumhurbakanmz beni külliyeye çard, Diyarbakrda da görütük. Ben hiçbir zaman çkarm için yapmadm, ben bunu öncelikle Cumhurbakanmz tandm için bildiim için çaltm. Ben bu balar, yardmlar ve salkla ilgili yardmlar gördükten sonra Cumhurbakanmza bak açm deiti. Ben bunu vatanm, bayram, milletim ve Cumhurbakanm için yaptm. uanda Diyarbakr Büyükehir Belediyesinde i görmemezlik raporum var. Kardeim de orada çalyor, kardeimin kurum geçiinin yaplmasn istiyorum. Beni ve kardeimi kimseye yem etmeyin, 3-5 kuru için kimseye yem olmak istemiyorum. 31 Mart gecesi solunum yollarmda sorun yaadm. u anda kas hastasym, Cumhurbakanmzdan bunun tedavisi için yardm istiyorum. Önceden akülü sandalyedeydim, makineye bal deildim. Sabah evden çkar akam gelirdim, çok ükür ihtiyaçlarm da görüyordum. Ama imdi kötü durumdaym, bana yardm edilmesini istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git