Riskli bina yıktırıldı?

Bağlar Belediyesi, uzun zamandan bu yana kullanılmayarak harabeye dönüşen ve çevrede bulunan çocuklar için risk oluşturan metruk yapıyı yıkayarak mahalle sakinlerine rahat nefes aldırdı.

Haberler 26.10.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, kentin ve yaam alanlarnn mimarisine aykr olarak ayn zamanda insan yaam için tehdit haline gelen yaplar ortadan kaldrarak vatandalara rahat nefes aldrmaya devam ediyor. Bu kez adres, 2014 ylndaki yerel yönetimler yasas ile köy statüsünden çkarlarak mahalle haline gelen krsaldaki Aaç Geçidi ve Bat çanakç Küme Evleri oldu. Geçtiimiz günlerde bir çocuun düerek yaraland mahalledeki metruk yapnn ykm mahalle sakinlerinin ikayeti üzerine Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla belediyenin Yap Kontrol Müdürlüü ekiplerince gerçekletirildi. makineleri tarafndan ksa sürede ykm gerçekletirilen harabe yap, özellikle mahallede yaayan çocuklar için risk olmaktan kurtarld.

çocuklarmz için büyük risk vard

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye ekiplerine teekkür eden mahalle sakinleri, Tehlikenin farknda olmayan çocuklarmz burada oynuyordu. Nitekim geçtiimiz günlerde bir çocuumuz ciddi ekilde yaraland. Yap, tatan yapld için ykm zor oldu. Belediyeye bavurduk, ksa zamanda gelip ykm gerçekletirdiler. Hepimiz rahat nefes aldk. Sesimize kulak veren Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye ekiplerine çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git