Rögar Kapakları Ayaklanıp Kaçtı

Bağlar ilçesindeki yüzlerce rögar kapağı ayaklanıp sıra kadem bastı. Büyük teplike oluştururken, DİSKİ yetkilileri, olayın hırsızlık olduğunu ifade etti.

Haberler 09.12.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha önce bir vatandan kapaksz rögara düüp ar yaralanmasna neden olan kapaksz rögarlarn yaratt tartma devam ederken, dün gece Balar ilçesindeki yüzlerce rögarn kapa kimlii meçhul kiilerce çalnd. DSK yetkilileri olaydan haberdar olduklarn belirtirken, polis hrszlk olayyla ilgili soruturma balatt.

rögar kapaklar ayakland

Diyarbakrn Merkez Balar ilçesi Fatih Mahallesinde skandal bir olay gerçekleti. Mahallenin rögar kapaklarnn çou sabaha kar ortadan kaybolurken olaydan habersiz olan vatandalarn kaza geçirmelerini neden oldu. Dün gece saatlerinde meydana gelen olayda vatandalar hrszlk amaçl olduunu düünürken kimi ne göre de siyasi bir mesaj.

Sabahn erken saatlerinde farkedilen olay herkeste ainla yol açarken Büyükehir Belediyesi ve bal DSK Genel müdürlüünün sabahtan akama kadar kanalizasyonlara çare bulamamas tehlikeye davetiye çkaryor.

Yüzlerce çalnd için. ..

Öte yanda görütüümüz Büyükehir Belediyesi ve bal DSK Genel müdürlüü yetkilileri de olaydan haberdar olduklarn, olayn hrszlk olay olduunu teyit etti. Açklamada ayrca Bilgi aldk, çalyoruz. Halen hasar onaramamazn sebebi yüzlerce kapan çalnm olmasdr. dedi.

Yal bir adam içine dütü

Bir vatanda ise Ne olmusa gece olmu. Bir gecede tüm kapaklar götürmüler. Bir yal adam içine dütü. Yarm saat cikarmaka uratk. Bir araçta hasar ald. Sabahtan beri belediyeyi aratyoruz ancak halen gelmediler. Ne olacak bu hal, bir cocuk düerse ne olur. Kim hesabn verecek. Belediye ve Diski görevini yapsn. ifadelerin kulland.

Ana Sayfaya Git