Rojin’den eğitime destek

ETNİK müzik sanatçısı Rojin, Diyarbakır’da bir ilköğretim okulunun öğrencilerine maddi yardımda bulunurken, okula kütüphane yapılması için kampanya başlattı.

Haberler 12.05.2017 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal Sorumluluk projelerinde de adn duyuran Rojin, Dilek Pnar köyündeki Canaydn lköretim Okulunu ziyaret etti. Okula kütüphane yaplmas için kampanya balatan sanatç, Makara Grup, Yldz Holding ve Murat Ülkerin de katklaryla örencilerin tüm maddi ihtiyaçlarn karlad. Birçok köy okuluyla, çocuklarn okumasna tevik amaçl çalmalar yapan Rojin, ihtiyac olan her çocuun yannda olmaya devam edeceini söyledi.

EVLAT EDNMEK çN BAVURDU

Anne olmak istediini ve evlat edinmek için çocuk Esirgeme Kurumuna yakn zamanda bavuru yaptn da açklayan sanatç, Bu yl Anneler Gününü bir sürü çocukla beraber geçiriyorum. çocuum olmasn hep istedim. Etrafmzda anne ve babas olmayan çok çocuk var. Bir çocua aile olmak istedim. Bir hafta önce çocuk Esirgeme Kurumuna bavuruda bulundum. Yalnz ilemler biraz uzun sürüyor. Sanrm sonuçlanmas 1 yl kadar sürebilir. Allah ksmet ederse gelecek yl Anneler Gününe anne olarak gireceim dedi.

Ana Sayfaya Git