Sır ölümde tutuklama

Ankara'da, özel bir hastanede çalışan anestezi teknikeri Ayşe Karaman, erkek arkadaşı doktor Ö.T.'nin (46) evinde ölü bulundu. Polis ve savcılıktaki ifadesinde, eve geldiğinde Karaman'ın cesedini bulduğunu öne süren doktor, 'cinayet' suçlamasıyla tutuklandı.

Haberler 02.08.2019 - 12:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anestezi teknikeri Ayenin sr ölümünde, doktor sevgili tutukland.

Olay, geçtiimiz pazartesi çankaya ilçesi Dikmen Mahallesinde meydana geldi. ddialara göre özel bir hastanede çalan uzman doktor Ö.T., polisi arayarak, sabah saatlerinde geldii evinde kz arkada Aye Karaman ölmü olarak bulduunu bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Aye Karamann cesedi ile karlat. Cumhuriyet savcs, evde yapt incelemede bol miktarda ar kesici ilaç ve ameliyat srasnda kullanlan anestezi ilac buldu. Yaplan ilk incelemede, vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmayan Karamann yüksek dozda ilaç ald tespit edildi.

GÖZALTINA ALINAN DOKTOR

Gözaltna alnan doktor ifadesinde, Aye Karaman ile 4 yllk ilikileri olduunu anlatarak, akam arkadalarnn evinde alkol aldktan sonra eve döndüünü, saat 04.00 sralarnda çalt hastaneden acil bir ameliyat için çarldn, sabah 08.30 sralarnda geri geldiini ancak kz arkadann cesediyle karlatn ifade etti.

Emniyetteki ilemlerinin ardndan önceki gün Ankara Adliyesine sevk edilen Ö.T., savclk sorgusunda çelikili beyanlarda bulunduu ve evde bulunan eczanede satlmayan anestezi ilaçlaryla ilgili net bilgi vermedii için tutuklanmas talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Ö.T. cinayet suçlamasyla tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git