Sağlık-Sen’den veda ziyareti

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, kentte uzun yıllar görev yaptıktan sonra tayini çıkan sağlık çalışanlarına veda ziyareti gerçekleştirdi.

Haberler 03.10.2017 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk-Sen ube Bakan Nurhak Ensariolu, 14 yl kentte salk alannda görev yaptktan sonra tayini çkan üyelerinden Aslan Öztürke veda ziyaretinde bulundu. 112 ASH Komuta Kontrol Merkezinde gerçekleen ziyarette konuan Bakan Ensariolu, salk çalanlarnn zor artlarda çaltklarna dikkat çekti. Ensariolu, salk çalanlarnn her alanda olduu gibi gerek komuta merkezlerinde gerekse istasyonlarda gerek hastanelerde özveriyle yapm olduklar bu kutsal görevi en iyi ekilde yapmak için mücadelelerine devam ettiklerini ve devam edeceklerini ifade etti.

Ensariolu, Bugün burada yllarca Diyarbakra hizmet eden ve bu yapt hizmeti zevkle yapan, hiçbir zaman, hiçbir ekilde of dahi demeyen bir kardeimiz var. Bu kardeimiz 14 yl sonra baka bir ile tayin istedi. nallah orada da gereken hizmeti yapacaktr. Diyarbakrda hizmet veren kardelerimiz ciddi skntlar yaamaktadr. Kendini bilmez, toplumun hiçbir deerini tamayan kiiler salkta iddet uygulayan kiilerdir. Bizim temennimiz o dur ki gece gündüz demeden büyük bir fedakarlkla çalan bu kardelerimize iddet uygulanmamasdr. çünkü bu kardelerimiz yapm olduklar görev esnasnda, halkmzn her annda gece gündüz demeden hizmet etmek için, salkl bir yaam için mücadele ediyorlar. Ama maalesef bu alanda hizmet ederken iddete maruz kalyorlar, çok kardeimiz darp edildi, birçok kardeimizi ambulanslardan indirip ambulanslar yaktlar, taladlar dedi.

Ardndan konuan Öztürk, ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Ensariolu ve çalma arkadalarna teekkür etti. Konumalarn ardndan salk alannda emeklerinden dolay Ensariolu, Öztürke plaket takdim etti. Kentte görev yapan salk çalanlarna yönelik ziyaretlerin devam edeceini belirtildi.

Ana Sayfaya Git