Sabah namazı buluşmaları

Buluşma, İl Müftüsü Faruk Arvas ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla Ensar Camisi'nde gerçekleştirildi.

Haberler 07.11.2016 - 07:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Müftülüünce organize edilen sabah namaz bulumas, Siirt l Müftüsü Faruk Arvas ile çok sayda vatandan katlmyla Ensar Camisinde gerçekletirildi.

Kuran- Kerim tilavetiyle balayan etkinlik müezzin sa Utlunun okuduu Yasin-i erifin ardndan namaz klnd. mam Ramazan Toprak tarafndan Türkçe, Arapça ve Kürtçe okunan ilahinin ardndan program Sakal- erif ziyaretiyle sona erdi.

Müftüsü Faruk Arvas, 2 seneden balanan sabah namaz bulumalarn bugün de youn bir ekilde sürdürdüklerini ifade ederek, unlar söyledi:

Özellikle gençlerimize ve bu güzellii tatmayanlara bu güzellii, feyz ve bereketi sabah namaz bulumalarnda bizzat yaamalarn talep ediyorum. limizde yaplan sabah namaz bulumalar, gerçekten tarifi mümkün olmayan, söylemekle anlalmayan ancak yaanlarak bilinen bir güzelliktir.

SABAH NAMAZI BULUMASI

Mustazaflar Cemiyeti Bakan Behçet Sevgili ise sabah namaz bulumalarna herkesin itirak etmesini istediklerini belirterek, Allah tüm müminleri bu güzel ibadette bulumay ayn ekilde kalplerini de birletirmeyi ve bütün Müslümanlarn vahdedine vesile olmasn yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz. dedi.

Yakup Yldz ise gençlerin sabah namazna youn ilgi gösterdiini belirterek, Sabah namaznda arkadalarla toplumsal bir iliki içerisinde güzel bir aktivite olarak deerlendiriyorum. Toplumsal birlik ve beraberlik için daim olmasn temenni ediyorum. diye konutu.

Namazn ardndan cami içerisine kurulan sofrada lim Yayma Cemiyeti tarafndan cemaate çorba ikram yapld.

Ana Sayfaya Git