Sabah Namazinda Buluştular

Siirt'te, İl Müftülüğü tarafından organize edilen "sabah namazı buluşmaları" başladı.

Haberler 13.11.2017 - 08:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çok sayda vatandan katlmyla Ensar Camisinde Kuran- Kerim tilaveti gerçekletirildi, müezzin sa Utlunun okuduu Yasin-i erifin ardndan namaz klnd.

Cami imam hatibi Ramazan Toprak tarafndan Türkçe, Arapça ve Kürtçe seslendirilen ilahinin ardndan program kahvalt ile sona erdi.

mam Toprak, ilde yln ilk sabah namaz bulumalarn balattklarn söyledi. lk bulumann çok bereketli geçtiini belirten Toprak, öyle konutu:

SABAH NAMAZI BULUMASI

Sabah namaz bulumalarnda yaptmz en güzel eylerden birisi cemaatle namaz klp bunun akabinde Allah hep birlikte zikretmektir. çimizi dmz, Allah zikriyle nurlandrmak, hafta içerisinde günahlarla kirlettiimiz kalbimizi, dillerimizi, kulaklarmz, gözlerimizi temizlemek adna tövbe ile arndrmak adna burada toplanyoruz ve herkesi davet ediyorum.

Sabah namaz bulumalarndaki amaçlarndan birisinin de kardelii ve birlii pekitirmek olduunu ifade eden Toprak, Namaza gelen vatandalara teekkür ediyoruz, özellikle gençlerimizi davet ediyoruz. Gerçekten gençler olduu zaman etrafmz, içimiz nurlanyor. Onlarn geliiyle kuvvet kazanyoruz çünkü gençlerimiz olursa biz varz. dedi.

Vatandalardan akir Özmaz da sabah namaz bulumalarna katlmann mutluluunu yaadn dile getirerek, Sabah namaznda manevi feyz aldk. Zikirler söyledik, Kuran tilaveti, ilahiler dinledik. Muhabbet ve maneviyatmz artt. diye konutu.

Ana Sayfaya Git