Sabır ve emek!

Haliliye Belediyesi tarafından yaz kursları kapsamında açılan El Sanatları kursunda kursiyerler, emeğin ve sabrın karşılığını sanat olarak alıyorlar.

Haberler 26.06.2019 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haliliye Belediyesi Kültür leri Müdürlüü bünyesinde Recep Tayyip Erdoan Kültür Merkezinde açlan yaz kurslar kurslar, 23 farkl branta dolu dolu devam ediyor. Yaz kurslar kapsamnda açlan El Sanatlar Kursu da, vatandalarn youn ilgisi ile karlayor. Kursa katlan kursiyerlere, el sanatlar alannda eitimler veriliyor. Kursiyerler, kurs kapsamnda aldklar eitim ile gösterdikleri emek ve sabrn karln sanat eserleri oluturuyorlar.

SABIR VE EMEK

Eitmenler eliinde çalmalar yapan kursiyerler, aldklar eitimler ile 15 Temmuz Darbe Giriimi gecesi gösterilen kahramanlklar ve Esmaül Hüsnay kat rölyefini yapyor.

Haliliye Belediyesi bünyesinde açlan kurslar sayesinde gün içersin de azda olsa stresten uzak durduklarn ve burada güzel zaman geçirdiklerini ifade eden kursiyerler, Bu gibi faaliyetler sayesinde bo zamanlarmz güzel bir ekilde deerlendiriyoruz. Özellikle bizlere yönelik açlan bu kurslarda emeimizin karln sanat olarak alyoruz. Böylesi çalmalarndan dolay Bakanmz Mehmet Canpolata teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git