Sağlık turizmi fuarına katıldı

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Antalya’da düzenlenen 3. Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı ve Kongresi’ne katıldı.

Haberler 12.04.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl himayelerinde 3. Hestourex 2019 Dünya Salk, Spor ve Alternatif Turizm Fuar ve Kongresi düzenlendi. Etkinlie Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastaneleri Bahekim Yardmcs. Doç. Dr. Recep Dursun ve Salk Turizmi Kurulu üyesi ve Bilimsel Aratrma ve Proje Birimi sorumlusu Abdulhakim Karadeniz katld. Fuarda DÜ Tp Fakültesi Hastanelerini ve hastanelerde verilen hizmetleri anlatan tantm materyalleri datld.

SALIK TURZM

Kongrede ise, Almanya, Nijerya, Senegal, Pakistan, Hindistan, Benin, Gürcistan, Bosna Hersek, Ukrayna, Belarus, Rusya, Moldova, ran, Irak, Kazakistan, Krgzistan ülke temsilcileriyle bire bir görümeler gerçekletiren DÜ Tp Fakültesi Hastaneleri yöneticileri, görüme sonunda temsilciler hastaneyi görüp ibirlii yapmak istediklerini belirtti.

Doç. Dr. Dursun ve Karadeniz, bununla beraber Antalya Alman Konsolosu Wolfgang Wessel ile görüüp Almanya ve Diyarbakr arasnda salk turizmi alanlarnda ibirlii yapma konusunda fikir birlii salad.

Ana Sayfaya Git