Sakarya Caddesi’ne neşter vurulacak

Diyarbakır'ın en önemli ve işlek alış veriş noktaları arasında yer alan Sakarya Caddesi'nin yıllardır çözüm bekleyen sorunları Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi'nin koordinasyonu ile çözülecek.

Haberler 11.11.2019 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn ticaret ve al verite can damarlar arasnda yer alan, vatandalarn günlük al veri için en fazla tercih ettii Sakarya Caddesine yllardr beklenen neter nihayet vuruluyor. Alt yap ve gece aydnlatmas bata olmak üzere tarihi bölgede esnaf ve alverie gelen vatandalar için kanayan yara halini alan sorunlarn çözümü için Büyükehir Belediyesi ve Balar Belediyesinin koordinasyonu ile çalma balatld.

Tarihi çarda incelemelerde bulunan Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu ile Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, alt yap ve gece aydnlatmas bata olmak üzere sorunlarn çözüleceini açklayarak esnaflarn yüreine su serpti.

ESNAFLARIN YÜRENE SU SERPT

Kentin ticaret ve al verite can damarlar arasnda yer alan, vatandalarn günlük al veri için en fazla tercih ettii Sakarya Caddesine yllardr beklenen neter nihayet vuruluyor. Alt yap ve gece aydnlatmas bata olmak üzere tarihi bölgede esnaflar ve al verie gelen vatandalar için kanayan yara halini alan sorunlarn çözümü için Büyükehir Belediyesi ve Balar Belediyesinin koordinasyonu ile çalma balatld.

SAKARYA CADDES YENLENECEK

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile Balar Kaymakam Nihat Karabiber, Sakarya Caddesine akam saatlerinde çkarma yaparak incelemelerde bulundu. Esnaflarn çiçeklerle karlayarak yakn ilgi gösterdii Güzelolu, Beyolu ve Karabiber, yaanan sorunlar yerinde inceledi.

Esnaflar ve al veri yapan vatandalarla sohbet eden Vali Güzelolu ve Balar Belediye Bakan Beyolu, taleplerin ksa zamanda yerine getirilmesi için gereken her türlü admn atldn dile getirdi.

ALTYAPI VE AYDINLATMA SORUNU

Vali Güzelolu, Alt yap ve aydnlatma dahil tüm sorunlar çözeceiz. Buras huzurlu, modern ve ferah bir al veri alan haline gelecek dedi.

Vatandalarn ve esnaflarn salkl bir ortama kavumas için ne gerekiyorsa yapacaklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ise Sayn valimize çok teekkür ediyoruz. Kentimizin her sorununda ve hizmetinde olduu gibi Sakarya Caddemizin güzellemesi için de her türlü katky salyor. Esnaflarmzn ve vatandalarmzn layk olduklar modern ortam kavumalar için buras ile ilgili projelerimizi en ksa zamanda hayata geçireceiz diye konutu.

Ziyaret srasnda vatandalarn scak ilgisi ile karlanan Güzelolu ve Beyolu, çocuklarla yakndan ilgilenerek neeli anlar yaad.

Ana Sayfaya Git