Sanatla hayat bir başka güzel

"Mardin artık özlediği günlere doğru gidiyor. Bu şehirde oteller dolu, iş yerleri dolu ve artık herkesin yüzü gülüyor. Şehrin daha önce yaşamış olduğu travmayı atlatmış olacağız"

Haberler 10.05.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, Mardin artk özledii günlere doru gidiyor. Bu ehirde oteller dolu, i yerleri dolu ve artk herkesin yüzü gülüyor. ehrin daha önce yaam olduu travmay atlatm olacaz. dedi.

Mardin Büyükehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal ler Daire Bakanlnca konservatuvar örencilerinin hazrlad, Murathan Mungann yazd Mahmud ile Yezida adl tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezinde sahnelendi.

Yaman, oyun sonunda yapt açklamada, emei geçenlere teekkür ederek kentte yaanan gelimelere deindi.

Yaklak bir yldr konservatuvarn ehre hizmet verdiini belirten Yaman, sanat evinin de inasna balandn söyledi.

YAAM SAHATLA GÜZELLEECEK

Sanatevinin tamamlanmasyla gençlerin daha iyi artlarda çalma imkan bulacan dile getiren Yaman, Bu tür faaliyetleri genç kardelerimizin sayesinde ehrimizde artryoruz. Hep dardan gelen sanatçlarla deil ehrin kendi sanatçlaryla da bu faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. diye konutu.

Mardinin artk bir huzur ehri olduuna dikkati çeken Yaman, Bütün sanatç ve menajerler aryor. Herkes burada olmak ve burada sahne almak istiyor. ifadelerini kulland.

ehrin artk özledii günlere emin admlarla ilerlediini aktaran Yaman, tüm bu gelimelerin vatandalarn sayesinde yine onlarn destekleriyle gerçekletiini belirtti.

Yaman, kentte göreve baladnda, Bu ehrin hikayesini birlikte yazacaz. dediini hatrlatarak unlar kaydetti:

nallah öyle de oluyor. Mardin artk özledii günlere doru gidiyor. Bu ehirde oteller dolu, i yerleri dolu ve artk herkesin yüzü gülüyor. ehrin, sizlerin ve evlatlarnzn daha önce yaam olduu travmay atlatm olacaz.

Daha sonra Yaman, oyuncularla birlikte vatandalar selamlad.

Ana Sayfaya Git