Şanlıurfa'da esnafa 10 bin Türk bayrağı dağıtıldı

ŞANLIURFA Valiliği'nin, Afrin'e yönelik 'Zeytin Dalı' harekâtı nedeniyle vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asılmasını istemesinin ardından Eyyübiye Belediyesi tarafından esnafa ve halka 10 bin Türk bayrağı dağıtıldı.

Haberler 23.01.2018 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Suriyenin Afrin kentindeki PKK/KCK/PYD-YPG ve DEA terör örgütleri hedeflerine yönelik Zeytin Dal harektnn balamasyla anlurfa Valilii, Türk Silahl Kuvvetlerine destek için vatandalara ev ve i yerlerine bayrak asma çarsnda bulundu. Valiliin çars üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediye Bakan Mehmet Ekinci, Bakan Yardmcs Necmettin Salam ile birlikte ilçedeki esnafa ve vatandalara 10 bin Türk bayra hediye etti.

Afrinde bulunan Türk askerleri için hayr duas isteyen Bakan Mehmet Ekinci, öyle dedi:

Askerimiz Afrinde bizler de burada dua ordusunu oluturmaya çalyoruz. Vatandalarmz da buna cangönülden destek verdiler. Eyyübiyede farkl etnik gruplarda vatandalarmz kardeçe yayorlar. Kürt, Türk, Arap burada beraber yayorlar. Yine burada 150 bin civarnda Suriyeli yaamaktadr. Bunlarn hepsinin ortak duas, anl ordumuzun muvaffak olmas yönündedir. Herkes yüksek sesle dualarn dile getirdi. slamn son ordusu olan Türk ordusu herkesin duasn almtr.

Esnaf ise datlan bayraklar i yerlerine asp harekta destek verdi.

Ana Sayfaya Git