Sarı sıra kadem bastı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde evin kapısını kendisinin açması nedeniyle dikkatleri üstüne çeken kedi kayboldu.

Haberler 02.05.2018 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölün Karlova ilçesinde evin kapsn kendisinin açmas nedeniyle dikkatleri çeken Sar isimli kedi kayboldu. Sahipleri kediyi görenlerden yardm isteyerek kediyi bulann getirmesini istedi. Öte yandan Sarnn kaybolmadan bir hafta önce doan 2 yavrusuna ise baka bir kedi annelik yapmaya balad.

lçeye bal Turgut Özal Mahallesinde ikamet eden 4 çocuk babas 64 yandaki emekli öretmen Hulki Karada, bitkin halde bulduu kediye sahip çkarak adn da renginden dolay Sar koydu. Dier kedileriyle birlikte büyüyen Sar, Karada ailesinin hem neesi hem de maskotu oldu. Ackt zaman dier kedileri peine toplayp, kapy da kendi açan Sar isimli kedinin yeni yavrular olmasnn hemen ardndan ortadan kayboldu. Ortada kalan yavrulara ise baka bir kedi annelik yapmaya balad.

SARI KED KAYIPYLARDA

Kedisini her yerde arayan emekli öretmen Hulki Karada, Sar doum yaptktan bir hafta sonra kayboldu, kayplara kart. ki yavru Belekin iki yavru da Sarnnd. Sar kaybolduktan sonra Belek sahip çkt yavrularna. Bulanlar insanlk adna getirip versinler, biz gerekirse yavrulardan iki tanesini onlara için sahiplendirebiliriz dedi.

Sarnn kaybolmasna çok üzüldüklerini belirten Karada, Biz sary çok severdik. Sar, evimizin direiydi. Evimin kapsn kendi açp kapatyordu ama kaybolunca biz de huzursuz kaldk. Sarnn kaybolmasna çok üzüldüm. Bulanlar insanlk adna getirip versinler çarsnda bulundu.

Karada, Sar isimli kedisinin iki yavrusuna Belek adn verdii baka bir anne kedinin sahiplendiini de kaydetti.

Ana Sayfaya Git