Şarkıcı Ebru Yaşar adına eşinin yaptıracağı okulun temeli atıldı

Diyarbakırlı iş adamı Necat Gülseven'in, memleketi Bismil ilçesinde şarkıcı eşi Ebru Yaşar ve kendi adına yaptıracağı ilk ve ortaokulun temeli atıldı. Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, gelecek nesillere bırakılacak bu değerli eseri ilçeye ve kente kazandıran Gülseven ve ailesine teşekkür etti.

Haberler 10.02.2018 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

adam Necat Gülsevenin Bismil ilçesinde kendi ve arkc ei Ebru Yaar adna yaptraca 12 derslikli ilk ve ortaokulun temeli atld. Bismil Kaymakam Turgay Gülenç, okulun halka hayrl uurlu olmasn diledi. Gülenç, Gelecek nesillere braklacak bu deerli eseri Bismile, Diyarbakra ve ülkemize kazandran hayrsever i adam Necat Gülseven ve ailesine teekkür ediyorum. Geleceimizi düünerek yapm olduklar bu deerli katk, çok önemli. Bismil nüfus olarak birçok ilden büyük bir ilçedir. Bundan dolay da eitim açsndan bizim bu ilçeye yapacamz yatrmlarn, buradaki fiziki artlar iyiletirmeye yönelik yapacamz yatrmlarn artrlmas için daha fazla çalmamz, daha fazla kaynak bulmamz gerekiyor. Bismil Belediyesi olarak da böyle hayrl yatrm yapmak isteyen i adamlarmza arsa kazandrlmas, yeni okullarn yaplmas konusunda kaplarmz daima açktr. Bundan sonra da inallah ayn hzla bizler hem hayrseverlerimizin hem yerel yönetimlerimizin hem de devletimizin gönderecei kaynaklarla Bismilde yeni yeni dersliklerde çocuklarmzn eitim ald okullarn fiziki artlarn iyiletireceiz dedi.

ETME KATKI

Bismil lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak da hayrsever iadam Necat Gülsevene teekkür ederek, Sayn Kaymakammzn giriimleri ile i adam Necat Gülseven tarafndan yaplan okulun faaliyete geçmesiyle o bölgedeki ortaokul açn kapatm olacaz. O bölgede bir okula ihtiyaç duyuyorduk. Bu okulun tamamlanmas ile birlikte Fatih ve Mehmetçik Ortaokuluna giden örenciler artk evlerine daha yakn olan bu okula gidecek. Milli Eitime büyük destek olacak olan bu tür yatrmlarn desteklenmesi ve artrlmasn gerektiine inanyorum. Böyle bir okulu Bismile kazandran i adam Necat Gülsevene ve ailesine de ükranlarm sunuyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git