Savaş uçağının yakıt tankı boş araziye düştü

TÜRK Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağının yakıt tankı, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde boş araziye düştü ve kısa süreli paniğe yol açtı.

Haberler 13.04.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 13.04.2018 - 09:43

Olay, sabah saatlerinde Hilvann Akçamescit Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. Sabah saatlerinde mahalle sakinleri, gürültü ve ardndan araziden yükselen dumanlar görünce tedirginlik yaayarak durumu jandarmaya bildirdi. hbar üzerine olay yerine geçen ekipler, yapt incelemede bo araziye düen cismin, sava uçann bo yakt tank olduunu belirledi. Mahallede ksa süreli tedirginlie yol açan yakt tanknn parçalar toplanarak incelenmek üzere Hilvan Jandarma Komutanlna götürüldü.

ARAZ SAHB: BRDEN SES GELD

Sabah saatlerinde tarlada ilaçlama yaparken gürültünün ardndan duman olutuunu gören arazi sahibi Sabri zol, Ben arazide ilaçlama yapyordum. Birden bir ses geldi. O yöne gittiimde dumanlar yükseliyordu. Bu parçalar görünce hemen jandarmay aradk. Burada jandarma geni bir güvenlik önlemi ald. Düen cismin uydu parças ya da yakt tank olabileceini söylediler. Daha sonra bir traktöre koyup götürdüler dedi.

Ana Sayfaya Git