Sayenizde aklandım

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklu yargılanan 17 yaşındaki M.G., "Çok pişmanım. Cezaevinde bulunduğum 11 aylık sürede çok akıllandım. Allah sizden razı olsun" dedi. Sanık, tutuklu kaldığı süre gözönünde bulundurularak tahliye edildi.

Haberler 25.01.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen ubat aynda TEM yolunda uygulama yapan polis ekipleri, Diyarbakrdan stanbula giden yolcu otobüsünde M.G.ye ait valizde 16.5 kilo esrar ele geçirdi. M.G., otobüste bulunan H.K.nn da kendisi ile birlikte olduunu söyledi. Tutuklanan H.K. ve M.G. hakknda, Uyuturucu ticareti yapmak suçlamasyla 15 yla kadar hapis istemiyle dava açld. Sanklarn, Bolu Ar Ceza Mahkemesinde yarglanmasna devam edildi. Durumada tutuklu M.G. ile geçen celse tahliye edilen H.K. hazr bulundu. M.G. durumadaki savunmasnda unlar söyledi:

TAHLYE KARARI çIKTI

Diyarbakrda yaadm maddi skntlar nedeniyle böyle bir ie girdim. lk kez böyle bir olaya kartm. Bana verdikleri valizi, telefon numarasn ve ismini verdikleri kiiye götürmemi istediler. stanbula biletimi aldlar ben de yola çktm. çok pimanm. Cezaevinde bulunduum 11 aylk sürede çok akllandm. Allah sizden raz olsun sayenizde akllandm. Bundan sonra bana bunu yaptranlar yakalatmak için devletimize yardm edeceim.

Mahkeme heyeti, kaçma üphesi olmadna kanaat getirdii sann tutuklu bulunduu süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. Duruma ertelendi.

Ana Sayfaya Git