Seda, 16 oy fazlasıyla 10 yıllık muhtarı geride bıraktı

ELAZIĞ'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde aday olduğu Sugözü Mahallesi muhtarlığını, 10 yıllık rakibinden 16 oy fazla olarak kazanan Seda Gündoğan (28), merkez ilçedeki tek kadın muhtar oldu. Gündoğan, mahallede kadın eliyle önemli çalışmalar yapacağını söyledi.

Haberler 04.04.2019 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elaz merkeze bal Sugözü Mahallesinde pazar günü yaplan seçimde 2si erkek 3 aday yart. Üniversite mezunu Seda Gündoan seçimlerde 110, mahallenin 10 yllk muhtar Mehmet Halit Sanaç ise 94 oy ald. Mevcut muhtardan 16 oy fazla alp seçimi kazanan Anadolu Üniversitesi ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi mezunu Gündoan, merkez ilçedeki 38 mahallenin de en genç ve tek kadn muhtar oldu.

10 yllk muhtar geride brakt

Küçük yata annesini ve babasn kaybettikten sonra amcalar ve halalar tarafndan büyütülen çar merkezinde çalan Gündoan, 2 erkek rakibini geride brakp, merkezdeki 38 mahallede en genç ve tek kadn muhtar seçildii için mutlu olduunu söyledi. Gündoan, mahallesi için çalacan belirterek, Ailemin ve komularmn destei ile seçimlere girdim. Mahallemiz çok güzel bir yer. Sadece eksikliklerimiz var. Bu dönem mahallemize kadn eli deecek. Güzel hizmetler yapacama inanyorum. Elazda 38 mahallede tek kadn ve en genç muhtarm. 110 oy alarak kazandm. Eski muhtar 94 oy ald. Mazbatam aldktan sonra özellikle yol sorunumuzu çözeceiz. Altyap sorunlarmz gidermek için gerekli yerlere müracaat yapacaz. Ben u an çar merkezinde çalyorum. Muhtarlk yapmama engel olacan düünmüyorum. Ama sorun olacaksa iimi brakabilirim dedi.

Ana Sayfaya Git