Şehit aileleri buluştu!

Diyarbakır Valiliğince, "Şehit Aileleri ve Gazilerimiz ile Buluşma" programı düzenlendi.

Haberler 20.01.2020 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentteki bir düün salonunda gerçekletirilen programda, Kuran- Kerim okundu, dua edildi.

Vali Hasan Basri Güzelolu, burada yapt konumada, ehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan onur duyduunu söyledi.

ehitlerin, gözlerini krpmadan canlarn verdiklerini ve ebedi hayatta en yüce makama erdiklerini belirten Güzelolu, onlar unutmadklarn, emanetlerine sahip çktklarn ifade etti.

EHT ALELER VE GAZLER

Türkiyenin ihanet odaklarn paramparça edip kararl bir ekilde yoluna devam ettiini dile getiren Güzelolu, öyle dedi:

Türkiye, bölgesel ve küresel ölçekte dünya barna hizmet eden, hakszlklar karsnda duran bir devletin addr. Cumhurbakanmzn liderliinde mazluma snak olan, 5 milyonu akn insana snak olan bir esenlik yurdunun, bir güven beldesinin addr. Biz maddi kalknma ve maddi çkarlarla deil, insana insan olduu için bakan bir anlayn yeryüzündeki adyz. Yüz binlerce insan ölürken, milyonlarcas yerinden edilirken sesi çkmayan dünyann utanc karsnda, mazlumlarn bitmeyen gür sesiyiz.

Güzelolu, Türkiyenin yerli ve milli savunma ve kalknma hamleleriyle her alanda büyük bir iddiay temsil etmekte olduunu söyledi.

VAL GÜZELOLU BULUTU

Vali Güzelolu, unlar kaydetti:

Cumhurbakanmzn liderliinde, çileri bakanmzn büyük gayreti ve kahraman güvenlik kuvvetlerimizin mesuliyetiyle, terör ve terörist faaliyetler yok edilmi ve bitirilmi düzeye gelmitir. Bu mücadele, ülkenin her bir köesinde kararllkla sürdürülmektedir. Rabbim, bu mücadeleyi sürdüren tüm güvenlik kuvvetlerimizi muhafaza eylesin. Diyarbakrn 17 ilçesi, 1047 mahallesinde yaayan 1 milyon 800 bin insan, huzuru solumakta ve artk bu güven ortamna sahip çkmaktadr. Teröristin kendisine, uzantsna ve destekçisine hiçbir alanda prim verilmemekte ve bunlar asla hayat hakk bulamamaktadrlar. Zaman, bu iradeye sahip çkma, millete hizmet etme ve ihanet örgütü PKKnn uzantlarnn bu kente kaybettirdiklerini en ksa süre içinde tekrar bu insanlara ve bu kente kazandrma zamandr.

Ana Sayfaya Git